Încă un Centru de Vaccinare drive-thru se deschide, luni, în Bucureşti

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Start la vaccinări la un nou Centru de Vaccinare de tip drive-thru, în Capitală. 

Încă un centru de vaccinare de tip drive-thru se deshide în Bucureşti, mai exact în Sectorul 6, în parcarea mall-ului Plaza România. 

Astăzi, 17 mai 2021, începând cu ora 15.30, cetăţenii care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19 sunt aşteptaţi în parcarea Plaza România, acolo unde se va inaugura cel de-al doilea Centru de Vaccinare de tip drive-thru din Sectorul 6. La eveniment vor participa: primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, prefectul Capitalei, Alin Stoica, şi viceprimarii Sectorului 6, Mihaela Ştefan şi Alexandru Gâdiuţă.

Centrul este organizat de Primăria Sectorului 6 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, în parteneriat cu Plaza România, care pune la dispoziţie spaţiul necesar vaccinării în parcarea mall-ului.                                                                                                                                                          

Patru fluxuri de vaccinare



Amplasat în mijlocul comunităţii, într-una dintre cele mai frecventate zone din sector, Centrul de Vaccinare va avea 4 fluxuri de vaccinare, cu personal asigurat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6. Tipul de vaccin folosit este cel produs de Pfizer, vaccin autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani.

Cetăţenii veniţi la cumpărături sau cei care tranzitează zona sunt invitaţi să se vaccineze rapid şi facil în cadrul acestui centru de vaccinare de tip drive-thru. Peste 200 de persoane vor putea fi zilnic vaccinate.

Programul de lucru pentru Centrul de Vaccinare de tip drive-thru din Plaza România va fi de luni până vineri, între orele 15:00 - 20:00, iar sâmbăta - duminica, între orele 08:00 - 20:00. Aşadar, de astăzi, vă aşteptăm în parcarea Plaza România pentru a face încă un pas responsabil către normalitate!

Vaccinarea este singura soluţie pentru a învinge pandemia COVID 19, transmite Primăria Sector 6.                                                                                                

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel