Încă un cadru medical UCIS de COVID-19. Situație ÎNGRIJORĂTOARE. PRIMUL deces la SAJ Arad

O asistentă de ambulanţă a murit din cauza COVID-19 și alţi nouă angajaţi sunt infectaţi. Este primul deces la SAJ Arad.

O asistentă de ambulanţă din judeţul Arad a decedat din COVID-19, la vârsta de 48 de ani, iar alţi nouă angajaţi din Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) sunt infectaţi în prezent.

Directorul SAJ Arad, Raveca Nicoară, a declarat marţi, pentru Agerpres, că asistenta care "a căzut la datorie" lucra la substaţia din oraşul Ineu.

"Săptămâna trecută, luni, a fost confirmată pozitiv cu SARS-CoV-2, marţi a fost internată, dar evoluţia a fost nefavorabilă. Din păcate, ieri (luni - n.r.) a decedat. Colega noastră avea şi o boală autoimună", a declarat Raveca Nicoară.

Primul deces în SAJ Arad, din cauza COVID-19



Ea a precizat că acesta este primul deces cauzat de noul coronavirus în cadrul SAJ Arad.

"În prezent, mai avem nouă angajaţi care sunt confirmaţi pozitiv. Este vorba de personal TESA, care s-a infectat de la IT-istul nostru, conform anchetei epidemiologice, dar şi de medici şi asistenţi ambulanţieri, adică personal operativ. Toţi angajaţii noştri sunt echipaţi corespunzător, se protejează, astfel că e greu de spus, în cazul personalului operativ, dacă au contractat SARS-CoV-2 în timpul serviciului sau în afara programului de lucru", a mai spus directorul SAJ Arad. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel