Încă un apel fals la 112. O femeie din Galaţi a anunţat că este sechestrată. La venirea Poliţiei, şi-a retras plângerea

O femeie din Galaţi a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată la o adresă pe care a furnizat-o oamenilor legii, însă aceasta a fost greşită. Ulterior, femeia şi-a retras plângerea. 

”Polițiștii au mers imediat la adresa indicată și au verificat toate apartamentele din blocul respectiv, dar apelanta nu a putut fi identificată. În același timp, s-a încercat contactarea telefonică a acesteia la numărul de telefon de pe care a sunat, dar femeia nu a mai răspuns.

În urma activităților specifice care se desfășoară în astfel de situații, apelanta a fost identificată la o altă adresă și le-a declarat polițiștilor că a sunat la numărul unic de urgență 112, întrucât concubinul ei, cu care locuiește, ar fi lovit-o cu palma peste față, iar din cauza consumului de alcool ar fi indicat o adresă eronată și ar fi spus că este sechestrată”, informează IPJ Galați.

Amendă pentru apelarea nejustificată a 112

Femeia, de 39 de ani, a mai precizat că locuiește de bunăvoie cu concubinul său și că nu dorește să depună plângere împotriva acestuia pentru lovire sau alte violențe.

Întrucât persoana în cauză a apelat în mod nejustificat numărul unic de urgență 112, invocând o falsă lipsire de libertate, aceasta este cercetată acum pentru săvârșirea infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel