Încă doi membri PNL în autoizolare. Despre cine este vorba

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Încă doi membri PNL s-au autoizolat la domiciliu, având în vedere că au participat luni la şedinţa la care a fost prezent şi senatorul Vergil Chiţac, depistat pozitiv cu coronavirus.

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, precum şi deputatul liberal de Olt Gigel Ştirbu s-au autoizolat la domiciliu, având în vedere că au participat luni la şedinţa la care a fost prezent şi senatorul Vergil Chiţac, depistat pozitiv cu coronavirus.

Ce au declarat cei doi

"Având în vedere dispoziţia aplicată întregului Birou Politic Naţional al PNL de a respecta recomandarea de autoizolare şi ţinând cont de faptul că sunt vicepreşedinte în BPN al PNL, anunţ pe această cale că mă voi conforma dispoziţiei date. Prin urmare, pentru următoarele două săptâmâni mă voi retrage la reşedinţa din Cungrea pentru a preveni orice contact cu alte persoane şi a înlătura orice risc posibil până la efectuarea analizelor de caz. Precizez că este o măsură de autoizolare la domiciliu şi nu carantină", a scris pe Facebook Liviu Voiculescu.

"Am efectuat testul şi aştept rezultatul. Nu am simptome. Voi rămâne în autoizolare, la Bucureşti", a spus Gigel Ştirbu  pentru Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel