În timp ce România este DEVASTATĂ de valul 4 al pandemiei, Spania este luată cu asalt de TURIȘTI - VIDEO

În timp ce România este DEVASTATĂ de valul 4 al pandemiei, Spania este luată cu asalt de TURIȘTI / Foto: Pixabay
În timp ce România este DEVASTATĂ de valul 4 al pandemiei, Spania este luată cu asalt de TURIȘTI / Foto: Pixabay

Spania este asaltată de turiști datorită campaniei susținute de vaccinare.

În timp ce țara noastră este devastată de valul 4, la spitale se formează cozi de ambulanțe, pacienții sunt tratați în spitale și pe scaune, iar autoritățile anunță noi restricții în zonele unde rata de infectare este foarte mare, Spania profită acum de pe urma campaniei susținute de vaccinare. Turiștii iau din nou cu asalt țara, după un an 2020 dezastruos din acest punct de vedere, transmite Realitatea Plus. Astfel, Spania revine în topul celor mai apreciate destinații de vacanță. 

Turiștii explorează acum și localitățile mai puțin cunoscute. Poblas de Farnals e un paradis scăldat de Mediterană. Localitatea e cochetă și are un aer ospitalier. În 2021 străinii au revenit spectaculos pe aceste meleaguri, atrași de prețuri și condiții foarte bune. 

Întreaga zonă pare desprinsă dintr-o reclamă: plaje aurii, esplanade cochete, decorate cu plante exotice, parcări aerisite și numeroase spații de joacă pentru copii.

Terasele sunt pline, iar accesul e liber, fără certificat verde. Grație vaccinării masive, rata infectărilor a scăzut puternic, la  2.000 de pacienți internați în spital. La final de sezon estival, termometrele încă arată în jur de 30 de grade, dar încep promoțiile, așa că te poți bucura de un sejur mai ieftin în acest colț de Rai. 

Spania a înfrânt Covid-19! Autoritățile spun că nu-și închipuie cum ar mai putea veni un nou val de coronavirus

Cu o tendință descendentă consolidată, Spania își continuă drumul către următoarea etapă stabilită de guvern: atingerea „noii normalitate”, care se realizează prin scăderea pragului de 25 de cazuri la 100.000 de locuitori.

În prezent, în Spania sunt 2.088 de pacienți spitalizați pentru COVID-19 și 551 la terapie intensivă. În ultimele 24 de ore, au existat 196 de internări și 302 externări, iar rata de ocupare a paturilor ocupate de bolnavii de coronavirus se ridică la 1,71%, iar în secțiile de terapie intensivă la 6,02%. Autoritățile de acolo se îndoiesc că ar mai putea fi loviți de un alt val al pandemiei pentru că această curbă a infectărilor este descendentă de multă vreme. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel