În centrul vechi al Bucureștiului se cântă „Deșteaptă-te române“ în timp ce se închid terasele

În centrul vechi al Bucureștiului se cântă „Deșteaptă-te române“ în timp ce se închid restaurantele  /  Sursă foto: Captură Antena 3
În centrul vechi al Bucureștiului se cântă „Deșteaptă-te române“ în timp ce se închid restaurantele / Sursă foto: Captură Antena 3

În această seară, restaurantele și terasele din București au fost închise la ora 18:00. Rata de incidența a depășit 7 la mie și carantina de weekend a fost instituită.

Antena 3 informează că, în cursul orei 18:00, în timp ce terasele din centrul vechi au început să se închidă ca urmare a instituirii carantinei de weekend, mai mulți cetățeni care au fost nevoiți să se ridice de la mese au început să cânte „Deșteaptă-te române“. Totodată, în centrul vechi au fost văzute mai multe mașini de Poliție care au început să efectueze controale la agenții economici.

Începând din această seară, în România s-a instituit carantina din weekend, rata de infectare în Municipiul București fiind de 7 la mia de locuitori și totodată, după ora 20:00, circulația liberă este permisă doar cu declarație pe propria răspundere și cu motive bine întemeiate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel