Impresionat de gestul lui Florin Salam, Dragnea i-a oferit la nuntă ceasul de la mâna lui. „Florin m-a întrebat din ochi ce să facă”

Florin Salam a devenit rapid subiectul principal în România, în contextul știrii eroante despre presupusa moarte a manelistului, infirmată chiar de el. Astfel au ieșit la iveală detalii despre o întâmplare care i-a avut în centru pe Florin Salam și Liviu Dragnea.

Întâmplarea cu pricina a fost povestită chiar de Codrin Ștefănescu pe pagina personală de Facebook. Ea a avut loc la nunta fiului lui Liviu Dragnea, când fostul lider al PSD, impresionat de Florin Salam, i-a oferit acestuia ceasul său de la mână.

Redăm integral postarea publicată de Codrin Ștefănescu, apropiat al lui Liviu Dragnea și secretarul general al partidului Alianța pentru Patrie:

„Eu îmi doresc să fie sănătos și să cânte încă un secol (n.r. - Florin Salam) E un artist super talentat și un om bun la suflet. Mi-a cântat cu patimă, din inimă, la multe petreceri și multe chefuri. M-a bucurat cu vocea, timbrul și ritmul lui absolut unic. Inconfundabil. Talent nativ.

Am să vă spun o întâmplare, ca să înțelegeți ce înseamnă bunul simț pentru un artist valoros: la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ne-a cântat până dimineață, deși nu era obligat prin contract. Liviu, prins de o melodie pe care ne-o dedicase nouă in mod explicit, de pasiunea cu care o interpreta, de versurile cu mesaj pentru noi, i-a oferit in dar ceasul său de la mână.

Florin Salam s-a fâstâcit, m-a întrebat din ochi ce să facă, i-am dat de înțeles să accepte darul. Dar Florin a insistat să-l înapoieze. I-a spus lui Liviu că gestul său l-a onorat, dar nu poate să accepte. Că reacția noastră, emoția noastră pentru modul in care a interpretat piesa, e mai mult decât un cadou pentru el.

Liviu Dragnea l-a luat de după umăr și i-a spus: Florin, ți l-am dat din suflet, sunt impresionat, poartă ceasul meu! Să-ți aducă aminte că intr-o noapte importantă pentru mine, talentul tău, vocea ta, m-au emoționat sincer. Era noaptea in care eu si Liviu ne-am împăcat. Împreună, urma să ținem față puciului din partid organizat de securici. Și urma să-i învingem.

Fă-te bine repede, Florin! Și nu pune la inimă răutățile celor din jur!”, a povestit Codrin Ștefănescu, pe pagina personală de Facebook.

Amintim că în cursul serii de ieri postul Pro TV a anunțat eronat moartea lui Florin Salam, aflat în spital unde e internat după infectarea cu Covid-19. Imediat vestea a cuprins întregile rețele de socializare, Florin Salam fiind nevoit să intervină și să infirme anunțul despre moartea sa, chiar prin mai multe live-uri. 

Manelistul a criticat în termeni duri „goana după audiență”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel