Implicarea maneliștilor în campania de vaccinare anti-COVID. Dr. Tudor Ciuhodaru, comparație cu Elvis Presley: Reclama e sufletul comerțului

Captură video: Youtube The Ed Sullivan Show
Captură video: Youtube The Ed Sullivan Show

Cântăreții de manele ar putea fi implicați în campania  de vaccinare anti-COVID. Dr. Tudor Ciuhodaru susține că acest lucru ar fi trebuit făcut de la bun început.

"Reclama e sufletul comerțului. În fața unei proceduri medicale sunt întotdeauna două bariere: cea educațională și cea economică. Se știa că va veni și această campanie de vaccinare și această campanie de informare trebuia să existe de la început, mai ales că vorbim de produse cu autorizație condiționată de punere pe piață.

Vă reamintesc impactul pe care l-a avut vaccinarea lui Elvis Presley, atunci când a fost vorba despre poliomielită, iar o astfel de situație putea să fie făcută și la noi, dar cu o strategie clară de comunicare, pe niște domenii concrete.

În contextul în care la ora actuală încrederea în autorități este zero, mi se pare că startul a fost pierdut și îmi este greu să cred că de acum încolo vor fi recuperate aceste lucruri." a declarat Tudor Ciuhodaru la România Tv.

VEZI ȘI: Valeriu Gheorghiță, de acord cu implicarea maneliștilor în campania de vaccinare anti-COVID

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel