ÎMBULZEALĂ în plină pandemie. Cozi IMENSE la deschiderea unui magazin din Craiova. "La vot nu am mers, dar stăm ca oile pentru o tigaie"

Craiovenii nu au mai ținut cont de regulile privind distanțarea fizică și au luat cu asalt un magazin care s-a deschis în incinta mall-ului.

 

Zeci de oameni au luat cu asalt un magazin nou deschis într-un mall din Craiova. Imaginile cu îmbulzeala au apărut pe rețele de socializare, iar oamenii s-au arătat indignați de faptul că astfel de situații sunt permise, în contextul în care numărul infectărilor cu Sars-Cov-2 este în continuare foarte mare. Dojeniți au fost și omenii care au format cozi pentru niște oferte și au uitat de pericolul pandemiei de COVID-19. 

"La vot nu am mers. Ce rost are să încercăm să schimbam ceva? Dar stam ore întregi ca oile pentru o tigaie la 20 sau 30 de lei.", a scris unul dintre internauți pe pagina de Facebook "Ești din Craiova dacă...".

"Fără cuvinte! Acum Mall Electroputere Craiova! La Flanco! Vă spun sigur: stați liniștiți nu se dă nimic moca!", scris un alt bărbat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel