Imaginile durerii vin de la Buzău. Gestul medicilor după ce colega lor de 32 ani a murit, după ce a născut, fiind infectată cu coronavirus

Imaginile durerii vin de la Buzău. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență au fost surprinși în cel mai crunt moment de când se luptă cu coronavirusul.

Medicii au ținut un moment de reculegere în memoria asistentei Adelina Andrei, decedată la vârsta de 32 de ani. Tânăra era infectată cu noul coronavirus și născuse prematur.

Adelina Andrei fusese testată pozitiv pentru coronavirus pe 21 decembrie. După o săptămână, a ajuns la UPU pentru că se simțea din ce în ce mai rău. Era însărcinată în 33 de săptămâni, motiv pentru care a fost transferată la Maternitatea Buzău. Apoi a fost dusă la București unde a intrat în operație. După ce a născut, a fost transferată la Spitalul Pantelimon, unde starea ei de sănătate părea că se ameliorează. Din păcate, a murit.

Conducerea unității medicale i-a adus tinerei un ultim omagiu în holul spitalului, iar colegii de la UPU au păstrat un moment de reculegere.

Iată imaginile dureroase:

2. -imagine fara descriere- (andrei-adelina_19610400.jpg)

3. -imagine fara descriere- (buzau_78946500.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel