Imagini incredibile cu Putin, într-o aparentă stare de ebrietate, cu un pahar în mână, în care explică de ce va continua atacurile în Ucraina / video

De ce nu le va transmite Putin urări de Anul Nou 2023 lui Biden, Scholz sau Macron
De ce nu le va transmite Putin urări de Anul Nou 2023 lui Biden, Scholz sau Macron

Vladimir Putin a fost filmat cu un pahar de șampanie în mână și într-o aparentă stare de ebrietate.

Vladimir Putin a promis că va continua să atace sistemele energetice ucrainene, la o recepție la Kremlin. Din imagini, Vladimir Putin pare că se află într-o aparentă stare de ebrietate, pe fața lui fiind vizibile numeroase grimase. De asemenea, postura acestuia nu este una dreaptă, președintele rus clătinându-se de mai multe ori.

„Se face mult zgomot în legătură cu atacurile noastre asupra infrastructurii energetice a unei țări vecine. Da, facem asta. Dar cine a început?“ a spus președintele rus la o ceremonie de premiere.

Putin a adăugat că reproșurile globale la adresa atacurilor care au lăsat milioane de oameni fără electricitate și apă la începutul iernii „nu vor interfera cu misiunile noastre de luptă”.

El a justificat mișcarea acuzând Kievul că a aruncat în aer liniile electrice de la centrala nucleară Kursk și că nu a furnizat apă în Donețk, în estul Ucrainei.

„A nu furniza apă unui oraș de peste un milion de locuitori este un act de genocid”, a spus Putin, conform The Telegraph.

Rusia recunoaște că este vulnerabilă în fața atacurilor ucrainene. Kremlinul: În Crimeea există riscuri

Rusia recunoaște este vulnerabilă la atacuri în Crimeea, peninsula ucraineană anexată în 2014, transmite Agerpres. Declarația intervine după mai multe lovituri atribuite Ucrainei asupra unor obiective ruse departe de linia frontului, informează AFP.

În ultimele zile, mai multe baze militare ruse, dintre care două situate la circa 500 de kilometri de Ucraina, tot atâţia ca şi capitala rusă Moscova, au fost luate drept ţintă pentru drone de atac.

Chiar joi, o dronă a fost doborâtă de Flota Rusă în Sevastopol, în Crimeea, au anunţat autorităţile locale, semn al unor riscuri care continuă să existe pentru peninsula anexată pe care Kievul a jurat să o recucerească.

Aceste atacuri, asociate unei serii de retrageri ruse în Ucraina, par să ateste că, la nouă luni de la declanşarea ofensivei, Rusia se confruntă cu probleme nu doar în a-şi consolida poziţiile, ci şi în a-şi proteja bazele situate departe de front (citește continuarea AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel