EXCLUSIV  Imagini de necrezut în pandemie de Paști. Cine și-ar fi închipuit așa ceva?! / foto

Paștile de anul acesta sunt total atipice, fără precedent!

În 2020, sărbătorile pascale sunt cu totul diferite față de cum eram obișnuiți, prin prisma pandemiei de coronavirus, care nu a ocolit România. De la slujbele religioase până la goana după cumpărături, tabloul pascal de anul acesta este total atipic. 

Dacă ne referim la cumpărături, să spunem că eram obișnuiți cu buluceala la magazine de Paști, dar cine și-ar fi imaginat că aglomerația se va întinde pe distanța a unor cozi de zeci de metri în fața hypermarketurilor? Mai mult, în acest an, cozile par că sunt mult mai mari prin prisma distanțării sociale dintre oameni! 

Da, am fost vineri la mall în Cluj. Am constatat următorul aspect fără precedent: Cine și-ar fi închipuit că, de Paști, doar hypermarketul și farmacia sunt deschise într-un mall? Unde a dispărut forfota cu care eram obișnuiți? De fapt, și acum este forfotă, dar cu distanțare socială! Cine și-ar fi închipuit că în mare parte din clădire este întuneric și doar lumina naturală mai pătrunde în interior, acolo unde se simte și un frig apăsător...

Cine și-ar fi închipuit, acum trei luni, că se vor întâmpla aceste lucruri? Planeta este într-un lockdown fără precedent! Până când rămâne de văzut.

Imaginile le-am surprins vineri, într-un mall din Cluj:

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel