Urmărește emisiunea live


IMAGINI de GROAZĂ. Ce au lăsat oamenii carantinați în Galați - FOTO înainte și după: ”Cine-i om și cine-i câine?”

Sunt imagini incredibile, înainte și după, din Galați. Ce au lăsat în urma lor persoanele carantinate. 

Picu Apostol Roman, viceprimar Galați, a scris pe Facebook:

”CINE-I OM ȘI CINE-I CÂINE?

Nu vreau ca prin această postare să aduc atingere celor care au stat în carantină și care au avut un comportament decent. Sunt obligat să aduc în fața dumneavoastră însă și comportamentul de un primitivism înfiorător al unor așa-ziși cetățeni cărora li s-a pus totul la dispoziție pe perioada carantinei și care au înțeles că trebuie să-și bată joc de România, de Galați și de munca unor oameni dedicați. Pentru exemplificare voi posta 14 poze cu felul în care au fost primiți și 26 poze cu dezastrul lăsat în urma lor.

Mai lansez o temă de discuție: Cum Doamne iartă-mă aflu de oameni cărora li s-au anulat biletele de avion plătite de către ei personal, neputând ajunge în țară, iar unora li se pun la dispoziție curse de avion umanitare, autocare, dube, etc?

Nu cumva anumite țări profită de pandemie ca să-și facă curățenie în ogradă? Nu mai sunt cu toții cetățeni europeni?”.  

Viceprimarul a mai spus la Digi24 că au căutat să-i primească omenește pe cei carantinați, dar a tăcut de prea multe ori cu privire la ceea ce lasă unii dintre ei în urmă: ”Vorbim despre banii românilor, gălățenilor în speță. Vă dați seama ce frustrare în rândul cetățenilor creată de faptul că acești oameni care poate n-au contribuit cu nimic la statul român sunt aduși, cazați, hrăniți și-n urma lor noi găsim acest dezastru. Noi am pus la dispoziție un loc nou-nouț. Nu se poate să distrugi mobilier, să scoți prize din pereți, erau obiecte sanitare cu obiecte pe ele”. 

Picu Apostol Roman a spus că oamenii carantinați ridicau diferite pretenții: ”Ei au doar drepturi, n-au și obligații”. 

Primăria n-are voie să intre în aceste spații decât la un anumit număr de zile după dezinfecție. Viceprimarul a spus că nu știe dacă vor recupera vreodată banii pe aceste pagube, pentru că se intră într-un carusel de acuzații, iar cei care au lăsat în urma lor acest dezastru nu recunosc situația. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel