Imagini apocaliptice. Cisternă înghețată, mașini blocate, drumuri închise

Echipajele de poliție și ISU care intervin în județele afectate de Codul roșu de ninsori și viscol au surprins imagini cu efectele produse de vreme. 

Zeci de persoane înzăpezite au fost salvate şi duse la adăpost în ultimele 24 de ore de poliţiştii aflaţi la datorie pe raza judeţului Buzău şi a judeţelor limitrofe.

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi Agerpres, poliţiştii au intervenit pe DN 2B, pe raza judeţului Brăila, la limita cu judeţul Buzău, pentru a scoate 11 persoane aflate într-un microbuz care a derapat. Tot pe DN 2B, pe raza localităţii C.A.Rosetti, poliţiştii au intervenit pentru a ajuta patru persoane aflate într-un autovehicul care a rămas fără combustibil.

Poliţiştii s-au implicat şi în alte situaţii de urgenţă

Pe DJ 203K, între localităţile Moşeşti şi Robeasca, în cazul a şase persoane aflate într-un autovehicul care nu au mai mai putut înainta din cauza precipitaţiilor sub formă de zăpadă, pe DN 2C, pe raza localităţii Padina, pentru o persoană aflată într-un autovehicul care a derapat, pe DC5, în comuna Vâlcelele, la trei persoane aflate într-un autovehicul care nu au mai putut înainta din cauza lipsei vizibilităţii, dar şi pe DJ 203I, între localităţile Cotorca şi Lipănescu, şi DJ 203M, între localităţile Lunca si Bălteni, unde automobilele nu au mai putut înainta din cauza copacilor căzuţi pe partea carosabilă sau a vizibilităţii reduse.

Situația în Brăila și Galați 

În județul Brăila, 12 autoturisme, 11 TIR-uri şi două cisterne sunt blocate pe drumul E 584, între localităţile Viziru şi Însurăţei, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian.

În județul Galați a fost ridicată restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu un tonaj mai mare de 3,5 tone pe DN 25.

Rămân închise DN 24D de la kilometrul 9 la kilometrul 84 (intersecţia DN 26 - limită judeţul Vaslui); DJ 251 pe sectorul de drum Smârdan - Valea Mărului; DJ 242A pe sectorul de drum Bereşti - intersecţie DN 24D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel