Imaginea zilei la Primăria Sector 1. Cum a apărut Dan Tudorache la şedinţă - Foto

Dan Tudorache a adaptat modul de desfăşurare a şedinţelor tehnice de la Primăria Sectorului 1 în aşa fel încât să se respecte întocmai reglementările în contextul pandemiei Covid-19.

Dan Tudorache a publicat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii în care atât el cât şi personalul din primărie care participă la şedinţe apar cu măşti de protecţie. Masca pe care o poartă primarul este inscripţionată cu mesajul "Staţi acasă". "Primul mesaj de azi și probabil cel mai important de azi încolo. Pentru că îmi pasă!", a transmis primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Iată care sunt măsurile care au fost luate la nivelul Sectorului 1 în contextul stării de urgenţă: 

- Furnizarea de alimente și alte lucruri de strictă necesitate cetățenilor cu vulnerabilitate ridicată la expunerea la infectarea cu coronavirus (vârsta 65+), fără susținători sau altă formă de ajutor, conform art. 8 din ordonanța militară.

- Intensificarea monitorizării de la distanță, prin montarea de holtere, a persoanelor aflate în carantină sau izolare la domiciliu, prioritate având categoria de cetățeni cu vulnerabilitate ridicată la expunerea la coronavirus (vârsta 65+). Atragerea de voluntari din sistemul medical, care să sprijine personalul CM Caraiman în această acțiune.

- Închiderea tuturor parcurilor și locurilor de joacă aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1 și monitorizarea acestora prin Poliția Locală a Sectorului 1 și sistemul video al ADP Sector 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel