Imaginea zilei la Primăria Sector 1. Cum a apărut Dan Tudorache la şedinţă - Foto

Dan Tudorache a adaptat modul de desfăşurare a şedinţelor tehnice de la Primăria Sectorului 1 în aşa fel încât să se respecte întocmai reglementările în contextul pandemiei Covid-19.

Dan Tudorache a publicat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii în care atât el cât şi personalul din primărie care participă la şedinţe apar cu măşti de protecţie. Masca pe care o poartă primarul este inscripţionată cu mesajul "Staţi acasă". "Primul mesaj de azi și probabil cel mai important de azi încolo. Pentru că îmi pasă!", a transmis primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Iată care sunt măsurile care au fost luate la nivelul Sectorului 1 în contextul stării de urgenţă: 

- Furnizarea de alimente și alte lucruri de strictă necesitate cetățenilor cu vulnerabilitate ridicată la expunerea la infectarea cu coronavirus (vârsta 65+), fără susținători sau altă formă de ajutor, conform art. 8 din ordonanța militară.

- Intensificarea monitorizării de la distanță, prin montarea de holtere, a persoanelor aflate în carantină sau izolare la domiciliu, prioritate având categoria de cetățeni cu vulnerabilitate ridicată la expunerea la coronavirus (vârsta 65+). Atragerea de voluntari din sistemul medical, care să sprijine personalul CM Caraiman în această acțiune.

- Închiderea tuturor parcurilor și locurilor de joacă aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1 și monitorizarea acestora prin Poliția Locală a Sectorului 1 și sistemul video al ADP Sector 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel