Imagine TERIFIANTĂ dintr-un camion frigorific cu victime COVID-19

O asistentă medicală din New York a făcut și apoi a distribuit o poză din interiorul unui camion frigorific din New York, cu care se transportă victime ale infectării cu coronavirus.

Imaginea realizată de o asistentă locală a fost distribuită prin intermediul site-ului Buzzfeed.

Am făcut poza ca să arat oamenilor că este o realitate înfricoşătoare cu care ne confruntăm, iar unii dintre noi au ajuns aici". Ea a precizat că în poză este şi o pacientă de 71 de ani care a decedat sâmbătă noaptea, alături de care a stat până în ultimul moment.

”Niciodată n-am avut răbdare să stau cu cineva pe care doar l-am întâlnit până să-și dea ultima suflare. Dar mi-a plăcut foarte mult cardiganul și pijamalele acestei doamne, așa că am decis să rămân și să o cunosc puțin”, a spus asistenta într-un mesaj preluat de sursa citată. ”Părul ei era elegant coafat cu o clemă ascuțită, meticuloasă și trasă la întâmplare cu o bandană care i se potrivea hainelor din casă. Poate că, dacă și-ar fi acoperit fața, nu ar fi ajuns aici în primul rând. Dar nu a murit singură”, a mai scris ea.

Asistenta nu a dorit să îşi dezvăluie indentitatea, potrivit BuzzFeed News. În New York la acest moment sunt aproape 60.000 de cazuri de infectare şi 965 de decese. La nivel naţional în SUA sunt 142.224 cazuri de infectare şi 2.485 de morţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel