Urmărește emisiunea live


Iaşi: Deputatul Movilă vrea să scoată ţevile de căldură din apartamente

tevi caldura
tevi caldura

Deputatul „Consider că este oportună aprobarea amendamentului prin care se poate înlocui sistemul de distribuţie agent termic cu unul nou, precum şi scoaterea conductelor din interiorul apartamentelor, montarea lor pe casa scărilor, izolarea şi montarea de aparate individuale de măsurat energia termică. Astfel, rău-platnicii vor putea fi debranşaţi de la sistemul de distribuţie agent termic, fără a afecta pe ceilalţi proprietari“, a declarat, vineri, deputatul Petru Movilă.

În opinia sa, sistemul de distribuţie a agentului termic din majoritatea blocurilor din România, construit înainte de 1989, este într-o stare avansată de degradare, fiind necesare foarte multe intervenţii în perioada rece pentru repararea defecţiunilor astfel încât înlocuirea conductelor reprezintă o necesitate.

Pe de altă parte, susţine acesta, există numeroşi proprietari rău platnici în ceea ce priveşte serviciile prestate de societăţile distribuitoare de energie termică.

Aceşti proprietari determină, în opinia parlamentarului democrat liberal, foarte multe cazuri, debranşarea de la sistemul centralizat de distribuţie agent termic a unor scări întregi, ceilalţi proprietari suferind de pe urma lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel