Urmărește emisiunea live


Ianis Hagi, depistat pozitiv cu coronavirus, vine în România cu un avion privat

Sursă foto: Facebook Ianis Hagi
Sursă foto: Facebook Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost depistat pozitiv la coronavirus în Macedonia de Nord. Acesta revine în țară cu o aeronavă privată.

Fotbalistul echipei naţionale a României, Ianis Hagi, depistat pozitiv la coronavirus la Skopje, acolo unde prima reprezentativă va juca meciul cu Macedonia de Nord din preliminariile CM 2022, revine în cursul acestei seri la Bucureşti cu o aeronavă privată, informează site-ul oficial al FRF.

"În urma acordului autorităţilor nord-macedonene şi cu avizul autorităţilor române, 'tricolorul' Ianis Hagi va ajunge în această zi în România în regim de izolare şi respectând procedurile sanitare, cu o aeronavă privată. Va fi preluat de pe aeroportul Henri Coandă direct de pe pistă şi va rămâne în izolare la domiciliu. Multă sănătate, Ianis", se menţionează pe site-ul citat.

Ianis Hagi a avut simptome începând de marți



Aflat cu lotul echipei naţionale la Skopje, Ianis Hagi a acuzat dureri de cap marţi la prânz, iar în urma unui test rapid a fost depistat pozitiv la coronavirus. Ulterior, el a primit acelaşi rezultat pozitiv la un test PCR, devenind indisponibil pentru meciul primei reprezentative.

Alţi trei jucători, Răzvan Marin, Dragoş Nedelcu şi Alexandru Cicâldău, care au intrat în contact direct cu Ianis Hagi, au fost izolaţi marţi la prânz, ratând antrenamentul României de seara. Cei trei au fost însă testaţi negativ şi pot evolua împotriva Macedoniei.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte în această seară, de la ora 21:45, pe Tose Proeski Arena din Skopje, selecţionata Macedoniei de Nord, într-o partidă din cadrul Grupei J a preliminariilor CM 2022.

În precedentele două meciuri disputate de la începutul acestei luni, România a învins Islanda (scor 2-0, la Reykjavik) şi Liechtenstein (scor 2-0, la Bucureşti). Echipa antrenată de Mirel Rădoi a urcat pe locul al treilea în clasamentul grupei, devansând Macedonia de Nord, scrie Agerpres. 

Și Dorin Rotariu are COVID-19

Ianis Hagi este al doilea jucător al echipei naţionale a României testat pozitiv la Covid-19 în ultimele zile. Sâmbătă, Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv cu o zi înaintea meciului cu Liechtenstein de la Bucureşti.

Din cei 26 de jucători convocaţi iniţial pentru cele trei meciuri din luna septembrie, selecţionerul Mirel Rădoi mai are la dispoziţie înaintea ultimei partide un lot de doar 20 fotbalişti. Tănase, Alibec, Drăguş şi Aioani s-au accidentat, iar Rotariu şi Hagi au fost testaţi pozitiv la Covid-19.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, miercuri, de la ora 21:45, pe Tose Proeski Arena din Skopje, selecţionata Macedoniei de Nord, într-o partidă din cadrul Grupei J a preliminariilor CM 2022.

În precedentele două meciuri disputate de la începutul acestei luni, România a învins Islanda (scor 2-0, la Reykjavik) şi Liechtenstein (scor 2-0, la Bucureşti). Echipa antrenată de Mirel Rădoi a urcat pe locul al treilea în clasamentul grupei, devansând Macedonia de Nord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel