I-a murit în brațe copilul bolnav de coronavirus. ”Este ca o gaură în inima mea”

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

O mamă povestește cum fiica sa a fost infectată cu noul coronavirus, iar mai apoi a decedat. Tratamentul pe care l-a primit nu a fost eficient în cazul ei. 

O angajată a unui supermarket, în vârstă de 27 de ani din Maryland, Statele Unite, care suferise anterior o paralizie cerebrală, a murit din cauza coronavirusului chiar în brațele mamei sale, scrie CNN. 

”I-am ținut mâinile copilului meu pentru ultima dată... A fost copilul meu. Este ca o gaură în inima mea, ca o gaură în inima mea, pentru că tot ce voia să facă era doar să ajute oamenii. Doar a vrut să ajute”, a spus mama tinerei decedate.

Cum a fost infectată fata?

Mama ei a povestit că fata îi ajuta pe oamenii care își terminau cumpărăturile de la supermarket să le încarce în mașinile lor. Angajatei nu i s-a dat nicio mască de față sau dezinfectant pentru mâini. 

”Conducerea magazinului trebuie să se asigure că cei vulnerabili, persoanele în vârstă, alte persoane, au ajutorul și asistența de care au nevoie, astfel încât să nu fie puse în situația de a se îmbolnăvi, de a-și pierde viața. Nu putem vedea virusul, nu știm unde e și nici când ne infectăm”, a spus mama tinerei decedate. 

Tratamentul nu a ajutat-o 

Odată ce fata ei a fost internată la spital, mama a spus că i-a fost administrată hidroxiclorochina, dar nu a ajutat-o să își revină. Înainte de a muri, tânăra a înregistrat un videoclip pe telefonul său prin care își lua rămas bun de la familie și prieteni. 

Familia a precizat că nu va judeca pe nimeni pentru pierderea suferită. 

VEZI ȘI: Informații de ultimă oră despre Boris Johnson

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel