Hușanu, SANITAS: Discursul președintelui a fost impecabil, dar realitatea este alta. Nu ne ajută laudele. "Sunt foarte multe probleme"

Viorel Hușanu, liderul SANITAS București, a reacționat după conferința de presă a lui Klaus Iohannis. El susțin că președintele a venit doar cu laude, dar nu a vorbit și despre problemele reale ale sistemului sanitar din România

"Președintele a avut într-adevăr un discurs impecabil, felicit consilierii domnului președinte, dar din păcate nu ne ajută laudele. A vorbit și la începutul pandemiei despre acel stimulent de risc care încă nu a ajuns în buzunarul salariaților și vorbim despre stimulentul pentru suspecți încă din aprilie-mai. Discursul a fost impecabil, dar realitatea este alta.

Din păcate sunt foarte multe probleme în sistemul sanitar și aici aș vorbi și despre cele financiare pentru că reprezint un sindicat și oamenii așteaptă să spun aceste lucruri. Stimulentele nu s-au acordat. Sunt foarte multe probleme, vorbim și despre lipsa angajaților. Angajările s-au făcut pe o perioadă determinată, ele au expirat în această lună, iar spitalele au început să se depopuleze. Vorbim și despre pensionări și posturile în continuare sunt blocate. Avem foarte multe probleme, iar domnul președinte ar trebui să le știe, înainte să aducă doar laude.", a declarat Viorel Hușanu în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel