EXCLUSIV  HOROSCOP 31 mai - 6 iunie: Schimbare pentru o ZODIE în 1 iunie. Atenție la BANI!

HOROSCOP, schimbare pentru o ZODIE/ pixabay
HOROSCOP, schimbare pentru o ZODIE/ pixabay

O zodie va avea o săptămână în care, puși pe distracție, vor uita de finanțe. 

Astrologul DC News, Daniela Simulescu a vorbit despre cheltuielile ce survin odată cu relaxarea restricțiilor, dar și cu dorința de a deveni părinte ce apare pentru nativii din zodia Vărsător. 

”Ce să vă spun, după o perioadă în care ați vrut doar distracție, distracție, distracție și o să mai vreți o perioadă, Venus intră în casa a VI-a, ceea ce înseamnă că dintr-o dată vorbiți mai mult cu colegii, dintr-o dată apar situații în care vreți să îi sunați, să le scrieți, o să fie o frenezie diferită săptămâna aceasta. Oricum, e Marte acolo și v-au enervat niște lucruri în ultimul timp, v-au enervat, la colegi ori la colaboratori, v-au enervat niște chestii la locul de muncă, dar le-ați depășit, bineînțeles cu multă furie la pachet, că dacă nu e furie, ce să facem? Intră și Venus acolo și s-ar putea ca colegii să vă vadă altfel, să vină cu idei faine la voi sau cu propuneri care să vă scoată în față, o să vă placă acest lucru. Conjuncția Soare - Nodul nord în casa a V-a, ce se va petrece pe 1 iunie, o să vă facă să vă doriți copii, poate, sau o să vă facă să vă gândiți la copii sau să aveți altă relație cu ai voștri copii. Folosiți ziua aceea și la propriu și la figurat. 

Jupiter în casa a II-a, bani cheltuiți, nu o să îi puteți ține în buzunare deloc. Ba mai mult, să nu uităm de un lucru, că aveți eclipsele acestea, una care s-a petrecut pe 26 și următoarea, pe 10 iunie, și v-am spus că trebuie să fiți atenți la perioada dintre eclipse, se petrec acestea pe axa 5 - 11 și ce înseamnă asta? Iubire, distracție, prieteni și când e Jupiter în casa a II-a și sunt și eclipse acolo, ce facem? Cheltuim bani, călătorim, ne vedem cu prietenii, ieșim în oraș și uităm că putem să mâncăm și acasă, bine, mai și ieșim, după perioada de pandemie trebuie să ne mai și distrăm. Sunt niște cheltuieli acolo, nu avem ce să facem, nu avem cum să le evităm, trebuie să le acceptăm, asta este. Totul este să vă gândiți să vă puneți și ceva deoparte, pentru că Jupiter uită de acest aspect în casa a II-a și să nu uităm că voi aveți Saturn în casa I retrograd și ce însemnă asta? Că trebuie să vă maturizați și să fiți mai serioși și mai asumați” a spus astrologul DCNews, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânal, 31 mai- 6 iunie, pentru nativii VĂRSĂTOR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel