HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii

Camelia Pătrășcanu
Camelia Pătrășcanu

HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii/ Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul următoarei săptămâni pentru fiecare zodie, la Antena 3. 

HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii BERBEC - au șansa să câștige bani, mai ales marți, miercuri și joi, sunt eficienți în tot ce fac, rezolvă lucruri, e vorba de spor, foarte multe drumuri, întâlniri, discuții. Joi, vineri și sâmbătă au agenda încărcată. Un weekend care activează relația cu familia și poate chiar vindecarea unor traume. 

HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii TAUR - sunt intuitivi, au fler, știu cum să se descurce cu responsabilitățile pe care le au în acest moment, dar sunt și foarte atenți la partenerul de viață, este foarte important să ajungă la un consens, destul de zgârciți joi, vineri și sâmbătă, se descurcă inteligent, fac cadouri și cumpărături pline de inspirație. 

HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii GEMENI - sunt cu ochii la partener, au multe lucruri de înțeles, decât de spus, vor trage alte concluzii decât cele din trecut, sunt preocupați de bani, foarte economi, fac cadouri pline de semnificație, au zile importante pentru sănătate marți, miercuri și joi, economie și cumpătare. 

HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii RAC - aleargă în stânga și-n dreapta, sunt plini de inspirație și de iubire marți, miercuri și joi, să nu uite persoanele pe care le iubesc, joi, vineri și sâmbătă e multă alergătură și multă agitație. Pentru cei care pleacă din localitate, mult mai multă vigilență la volan, recomandarea astrelor. 

HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii LEU - sunt într-o dispoziție foarte bună pentru familie, în sensul în care pot face sacrificii de dragul altora, e foarte importantă atmosfera din casă, dacă vor să aibă tihnă de sărbători trebuie să mai lase de la ei, înțelepciunea dictează acest lucru. Marți, miercuri și joi, multe responsabilități, multe lucruri de făcut. 

Vezi și: Horoscop, RUNE 17-23 DECEMBRIE. Voropchievici: Încep să apară


HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii FECIOARĂ - pot conta pe propriile lor forțe, sunt destul de preocupate și de activitățile profesionale, dar în aceste zile contează mai mult căminul și casa, e mare agitație, răstoarnă casa ca să facă ordine sunt foarte implicate în treburi gospodărești. Domină prin moralitate și exigență, poate critică pe cineva, foarte bine ar fi să o facă cu tact și să aibă o critică mai puțin ascuțită. 

HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii BALANȚĂ - sunt concentrate pe casă, dar stau cel mai bine din toate zodiile la capitolul finanțe, scutesc niște cheltuieli. Atenție la volan joi, vineri, sâmbătă. Întâlniri, au spirit de glumă și replici inspirate, în familie se anunță o lună plină foarte importantă. 

HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii SCORPION - au tact, au fler, doresc să se înfrumusețeze mai ales marți, miercuri și joi. Atenție la bani joi, vineri și sâmbătă, e risc de pierdere. Luna plină aduce discuții în familie. 

HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii SĂGETĂTOR - au sentimentul că de ei depinde bună desfășurare a lucrurilor, datorită lui Marte, prezent în zona familiei, depinde de ei, mai ales de comportamentul lor. Joi, vineri și sâmbătă să-și măsoare cuvintele, să aibă mai mult tact. Pentru finalul de săptămână, sunt cam zgârciți, dar pot compensa cu o vorbă bună, cu un compliment. 

HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii CAPRICORN - pun accent pe liniștea sufletului și pe spiritualitate în aceste zile și sunt mai atenți la durerile, nevoile celor din jur, fac cadouri inspirate, cheltuie mult, dar ce nu fac ei din dragoste. Joi, vineri și sâmbătă, multe întâlniri. 

HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii VĂRSĂTOR - au nevoie de sănătate în aceste zile, au o dispoziție casnică, spirit gospodăresc, rezolvă lucruri. Joi, vineri și sâmbătă, sunt într-o dispoziție prietenoasă, devin populari, au multe întâlniri. 

HOROSCOPUL săptămânii. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru zodii PEȘTI - cheltuială la început de săptămână. Marți, miercuri și joi, multe drumuri, multe vorbe, iar în weekend multă iubire și dragoste, important e să ofere iertare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel