Horoscop, RUNE 17-23 DECEMBRIE. Voropchievici: Încep să apară

CIFRA BANILOR, avuției. Voropchievici: Cum se calculează. Semnificația fiecărei cifre
CIFRA BANILOR, avuției. Voropchievici: Cum se calculează. Semnificația fiecărei cifre

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE. Mihai Voropchievici a prezentat runele săptămânii viitoare în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Berbec. Are o sătpămână în care explodeză de dragoste.  Este simbolul dragostei. Este un cuceritor, are șansa să găsească o dragoste nouă, fierbinte, pasională. Dar pentru că e în post trebuie să rabde și să meargă mai departe.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Taur. Au o săptămână de multe mesaje, multă comunicare, scireri, sms-uri. Este o săptămână în care taurul o să cam aibă nevoie de multe lichide pentru că i se cam usucă gura de la prea mult dialog.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Gemeni. Se pregătește ca înainte de Crăciun să își ia o vacanță. Pot face călătorii mai lungi sau mai scurte.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Rac. Intră în perioada de grație, primesc cadouri și vorbe frumoase. Toți cei care îi respectă și îi iubesc pe raci le vor orefi, înainte de Crăciun, o mulțime de cadouri. 

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Leu. Așteaptă o schimbare importantă foarte curând. Sunt schimbări benefice în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Fecioara. Runele le oferă două sfaturi: relaxare și să nu își mai facă probeme că rudele, acum de sărbători, au probleme. 

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Balanță: Vor primi vești bune, cadouri și o sumă de bani surpriză. Luați un bilet la Loto.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Scorpion. Intră anticipat într-o viață nouă. Încep să apară niște lucruri fantastic de bune. Se revigorează. Și postul probabil că i-a revigorat în toate planurile. 

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Săgetător. În sătpămâna asta sunt sfătuiți să dea la o parte toate fricile, toate grijile, toate lucrurile legate de trecut. Trebuie să vă pregătiți pentru un an mult mai bun.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Capricorn. Are o săptămână de mobilizare totală în care bate cu pumnul în masă să spună cine e șeful, să își aranjeze problemele în casă și la serviciu. 

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Vărsător. Ajunge în postura de a discuta cu ceilalți membri de familie. Vărsătorii nu au făcut încă un consiliu de familie și nu au discutat despre probleme care îi frământă. Este săptămâna destăinuirilor.

Horoscop RUNE 17-23 DECEMBRIE Pești. Mai au o sătpămână de a răbda. Încă îi nemulțumește ceva și săptămâna aceasta e o săptămână de suferință pentru ei, dar asta nu înseamnă că e o greutate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel