Horoscopul runelor, 15-21 aprilie. Voropchievici: Zodia câștigătoare pe toate planurile!

Numerologul Mihai Voropchievici a spus horoscopul runelor pentru următoarea săptămână, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri ascunse”. 

Iată ce spun astrelele:

Berbec - Va fi o săptămâna în care trebuie să schimbi macazul. Nu mai merge pe aceeași axă. Dacă ai greșit, schimbă metoda, adoptă altă strategie. Ai fost prea drastic. Fii mai maleabil.

Taur - Vei intra în grația divină a celor din jur. E un an fantastic de bun pentru tine. Vei primi un cadou minunat. Poate fi și o cutie de bomboane, important e gestul. Ești în sfera de atenție a celorlalți. Poate fi și o primă.

Gemeni - Ești în căutări nebune! Ai simbolul dragostei. Va fi o săptămână fierbinte. Nu te extenua prea mult, pas cu pas. Ai șanse să găsești o dragoste nouă care îți poate ordona viața. Poți pune cărămida unei căsnicii.

Rac - Ești câștigător pe toate planurile! Sănătate, bani, dragoste, carieră, profit, relații. Ești practic un câștigător. Săptămână excelentă.

Leu - Vor veni schimbări majore! Nu va fi una singură! Vor fi schimbări benefice.

Fecioară - Ești nemulțumit(ă). Ești într-un secret. Toate aceste secrete nu vor ieși la iveală decât cu ajutorul forței divine. 

Balanță - Va fi o săptămână în care dacă ai avut conflicte, vei fi atenționat. Trebuie să îți consolidezi poziția pentru a putea triumfa.

Scorpion - Ești în săptămâna revigorării totale și a renașterii. Și mental și emoțional și financiar. Ai băut izvorul de apă vie.

Săgetător - Ești pe calea de a afla un adevăr foarte important care poate veni cu marcaje benefice în viață dacă ai făcut lucruri bune. E un an de schimbări în funcție de niște necesități și dorințe. Fii pregătit să primești acest adevăr.

Capricorn - Ești cu gândul la plimbări. Vei avea o săptămână de drumuri, alergătură. Poți să îți iei și o scurtă vacanță. Astrele anunță călătorii.

Vărăstor - Ești pus pe ceartă! Încearcă să te temperezi. Toate lucrurile se vor rezolva dacă vei rămâne calm.

Pești - Relaxează-te total, departașează-te. Ai persoane dragi care pot fi bolnave. Vizitează-ți apropiații și ieși din zona de confort. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel