Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 25 martie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop, Luna va tranzita semnul Capricornului. 

Luna va tranzita semnul Capricornului. Mercur se pregătește să părăsească semnul Peștilor, dar înainte de asta va face mâine un sextil cu Pluto. Zilele acestea vom avea dorința și poftă de viață, dar vom simți că încă nu avem bateriile pline. Odată cu intrarea lui Mercur în Berbec, de duminică încolo, veți vedea că lucrurile se vor schimba. 

Berbec

Beneficiezi în continuare de sprijinul prietenilor. Venus și Marte îți aduc oamenii potriviți, la momentul potrivit. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu lași niciun proiect neterminat la serviciu. Luni vor fi apărea altele și nu vei mai avea timp de altceva. 

Gemeni

Când Mercur se pregătește de o schimbare, tu te resimți cu siguranță. Astrele îți recomandă să nu iei decizii importante. 

Rac

Ai face bine să îți prioritizezi timpul, energia și resursele. Zilele ce urmează nu le poți lăsa la voia întâmplării. 

Leu

Poți primi câtă validare vrei din partea celor dragi, tot nu te vei simți în apele tale. Munca va fi precum terapia pentru tine. 

Fecioară

Preferi să te înconjori de tot felul de persoane, dar când ai nevoie de ceva, nu mai este nimeni lângă tine. Chiar ar fi bine să fii selectiv. 

Balanță

Venus se apropie de o Conjuncție cu Saturn. Vei simți nevoia de a te distanța chiar și de persoanele dragi. Vrei timp doar pentru tine. 

Scorpion

Partenerul va fi mai rece și mai suspicios. De asemenea, nu va accepta din prima propunerile tale de petrecere a timpului. 

Săgetător

Poate fi o zi nemaipomenită pentru o discuție despre subiectele de care îți este teamă de ceva timp. În sânul familiei sau la serviciu. 

Capricorn

Vrei să te asiguri că persoanele dragi o duc bine. Îi suni sau le scrii. Chiar ești dornic să le fii aproape. Evită să citești tot felul de știri negative. 

Vărsător

Orice cheltuială în plus, oricât de mică ai fi, te va îngrijora. Cu greu vei reuși să te concentrezi la rutina zilei din această cauză. 

Pești

Mercur îți dă tot felul de idei și bineînțeles, vei plonja într-un ocean an dilemelor. Cu siguranță, nu este o zi bună pentru decizii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel