EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 8 ianuarie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Soarele se apropie de o conjuncție cu Venus. 

Luna va tranzita astăzi semnul Berbecului. Deci nevoia principală va fi aceea de a fi activi. Mai ales în zona treburilor gospodărești. Dar atenție că Mercur se apropie de retrogradare. Și nu oricum. Ci printr-o conjuncție cu Saturn și un careu cu Uranus. Cu alte cuvinte, activitatea noastră poate fi întreruptă de mici încurcături.

Berbec

Luna va fi în semnul tău și va fi susținută de Mercur și Marte. Ai multe planuri, energie și chef să treci la treabă. Nu vei putea evita graba.

Taur

Te vei agita prea mult pentru o zi de sâmbătă. Dar să nu te aștepți că vei câștiga timp în plus. Din contră, te vei consuma degeaba.

Gemeni

O zi foarte bună pentru interacțiune cu oamenii dragi, pentru pasiunile tale sau pentru a studia ceva. Ai nevoie de mișcare.

Rac

Dacă vrei ca planurile zile să decurgă bine, astrele îți recomandă să preiei frâiele. Chiar dacă nu te implici direct. Important este să organizezi tu.

Leu

Poți ajuta un prieten care trece prin momente grele. După care ar fi bine să nu neglijezi și pasiunile tale mai vechi.

Fecioară

Gândești mult și acționezi puțin. Mai bine zis, stresul va fi partenerul tău astăzi. Însă unul inutil. Caută oamenii care să te motiveze.

Balanță

Le vei face pe plac tuturor, sperând că astfel vei evita unele situații stânjenitoare, nu neapărat pentru tine. Dar atenție să nu încurci borcanele.

Scorpion

Îți place să te simți util, atât în viața familiei, cât și în cea a unei persoane apropiate. Și chiar nu te vei plânge dacă va fi de muncă.

Săgetător

Dacă s-ar putea astăzi să nu depui niciun efort, ar fi perfect. Nu ai chef de muncă, treburi gospodărești sau cumpărături.

Capricorn

Soarele se apropie de Venus retrogradă. Poate fi o zi bună pentru îngrijirea personală. Sau, de ce nu, pentru o schimbare de look.

Vărsător

Oboseala își spune cuvântul. Încearcă să nu îți faci planuri pentru că nu te vei putea ține de ele. Evită să te frustrezi degeaba.

Pești

Oamenii din jurul tău vor fi convingători atunci când va fi vorba despre propuneri de petrecere a timpului. Bucură-te de viață!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel