EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 5 martie 2022

Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii
Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul săptămânii

Horoscop. Venus și Marte ies din Capricorn. 

Venus și Marte se pregătesc să iasă din semnul Capricornului și să intre în cel al Vărsătorului. Este posibil să experimentăm stări contradictorii. Vrem ceva, dar tot noi ne blocăm. Ne zicem că nu e timpul, că nu avem resursele ceva sau că nu suntem destul de buni. Dar adevărul este că ne este frică și nu vrem să greșim. Astrele ne invită să medităm la ultimele două luni, mai ales la domeniul în care ne-am întâlnit neputința. 

Berbec

Marte se pregătește să schimbe semnul, deci și tu vei avea o zi cu tot felul de stări. Cert este că autoritatea excesivă nu ajută la nimic. 

Taur

Venus, guvernatorul tău, va ieși din semnul în care a și retrogradat. Deci putem spune că vei începe să te simți mult mai relaxat. 

Gemeni

Venus și Marte ți-au creat multiple momente copleșitoare, în care ai crezut că nu ai putere și control. Acum începi să îți mai revii. 

Rac

Partenerul se va pune de-a curmezișul atunci când îi vei face unele propuneri de petrecere a timpului. Pur și simplu nu este de acord. 

Leu

Exagerezi cu treburile gospodărești. Sunt și alte lucruri care contează cu adevărat în viața ta. Și chiar vei avea nevoie de ajutor.

Fecioară

Astrele îți recomandă să te bucuri serios de aceste zile. Săptămâna viitoare va fi destul de încărcată la serviciu. 

Balanță

Te vei lovi de unele ziduri, mai ales în sânul familiei. Nu este cazul să te contrazici cu aceia dragi, ci să îi lași să își facă numărul. 

Scorpion

Discuțiile de astăzi vor fi destul de intense și este posibil să spui și tu unele vorbe grele. Ceilalți te vor provoca foarte repede. 

Săgetător

Astrele îți atrag atenția asupra modului de a cheltui. Este posibil să te grăbești și să îți pară rău pe urmă. 

Capricorn

Poți medita la ultimele luni. Venus și Marte ți-au adus cu siguranță unele momente de neuitat, lecții de folosit și în viitorul apropiat. 

Vărsător

Poate fi o zi foarte apăsătoare. Simți că trebuie să se întâmple ceva, dar nu știi ce. Nivelul de oboseală este ridicat. 

Pești

Prietenii te vor influența. Dar chiar ai nevoie să ieși din bula ta. Dacă nu, riști să pici într-un ocean de tristețe și frică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel