Horoscop, sâmbătă, 24 august 2019

Horoscop. Familia se preocupă de nativii din Gemeni și pe moment, acest aspect îi va deranja, iar Racii nu se vor mai gândi că au spus ceva greșit și că gata, au supărat pe cineva.

Berbec

Ești pus pe treabă astăzi. Nici ție nu îți vine să crezi cât de vrednic și harnic ai devenit. În plus vei fi foarte atent dacă vei face curățenie generală. Nu îți scapă niciun detaliu și vai de cei cărora nu le pasă de ce ai făcut.

Taur

Este o zi nemaipomenită să te distrezi în preajma copiilor. Chiar dacă nu ai copiii tăi, îi poți răsfăța pe ai prietenilor sau pe nepoți. Bucuria și pofta lor de viață te vor purta într-o lume de poveste potrivită acestui sfârșit de săptămână.

Gemeni

Familia se preocupă de tine și pe moment, acest aspect te va deranja. Dar trebuie să recunoști că felul tău de a fi nu le permite să facă asta des și să îi accepți în viața ta. Nu exagera cu pretențiile.

Rac

Nu te mai gândi că ai spus ceva greșit și că gata ai supărat pe cineva. Încearcă să te detașezi și să vezi totul într-un mode obiectiv. Nu este prima dată când ți se întâmplă asta, și uite că ai supraviețuit.

Leu

Doar ți se pare că ți se cere socoteală sau că lumea își bagă nasul în chestiunile tale financiare. Pur și simplu, oamenii sunt curioși, iar tu cum te lauzi din orice, la un moment dat este normal să dorească mai multe detalii.

Fecioară

Astăzi nu sta acasă, dar deloc. Fă o rezervare într-un local unde te vei distra serios. Mergi să te răsfeți, alege cele mai bune haine și restaurantul cel mai recomandat. Cu Soarele, Venus, Marte în semnul tău, sigur vei atrage numeroase priviri.

Balanță

Nu ai chef de nimeni și nimic. Ai câteva îndatoriri față de anumite persoane, că altfel nu ai ieși din casă și te-ai izola. Încearcă să le explici celorlalți că pur și simplu nu ai energie șo dispoziție să faci nimănui pe plac.

Scorpion

Acceptă orice invitație în oraș. Printre cunoscuții prietenilor vei întâlni tot felul de persoane interesante care s-ar putea să te ajute pe viitor. În același timp, apropiații vor avea nevoie de ajutorul tău.

Săgetător

Vrei din tot sufletul să fii sufletul petrecerii și o persoană îți fură această bucurie. Vei căuta nod în papură astfel încât să le arăți celorlalți participanți cine merită atenția lor, dar nu vei reuși decât să îi îndepărtezi de tine.

Capricorn

Un drum la rude se va lăsa cu o mulțime de peripeții. Tu pleci pregătit, dar pe parcurs apar situații total neașteptate. Inițial, te vei panica, după care îți vei recăpăta calmul și detașarea de a rezolva.

Vărsător

Pot apărea discuții cu frații sau surorile legate de bani. Nu este cazul să vă faceți reproșuri până nu știți sigur un lucru. Important este să rezolvați dacă este vreo problemă, nu să creați o atmosferă conflictuală în familie.

Pești

Oriunde veți merge cu partenerul, căutați să vă păstrați calmul. Este posibil să vă implice în anumite neînțelegeri cu persoane străine vouă. Sau să încerce să vă folosească pentru a scăpa din situații neplăcute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel