EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 19 februarie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Luna tranzitează semnul Balanței. 

Azi noapte, Soarele a pășit în semnul Peștilor. A. Început ultima lună de hibernare din punct de vedere astrologic. Tendința va fi aceea de a ne retrage, odihni sau de a căuta activități cât mai spirituale. Luna va tranzita pe parcursul întregii zile zodia Balanței. Ne aflăm în continuare în plină conjuncție Venus-Marte în semnul Capricornului. 

Berbec

Vrei să stai puțin mai retras de restul lumii. Da, vei fi sociabil, însă într-o mică măsură. Te preocupă alte aspecte decât distracția. 

Taur

Te vei agăța de orice moment în care te vei simți neîndreptățit. Mai ales când vine voba de cum se împart treburile gospodărești. 

Gemeni

Decizi ca această zi să fie pentru sufletul tău. Să te ocupi de activități care să îți aducă voie bună și diversitate. 

Rac

Vei avea de ales între a sta acasă toată ziua sau a te plimba cu oamenii dragi. Astrele îți recomandă să le încerci pe ambele. 

Leu

Vorbești mult și nu spui nimic. Încerci să îi faci pe ceilalți să te evite, dar nu îți iese așa cum ți-ai fi dorit. Ce-ar fi să le spui direct ce vrei?

Fecioară

Partenerul îți cere atenția. Inițial vei fi destul de reticent, dar până la urmă vei fi de acord și cu propunerile lui de petrecere a timpului. 

Balanță

Cu Luna în semnul tău, vei prelua tot felul de emoții. Nici nu vei mai ști care sunt ale tale. Treburile gospodărești vor fi precum o terapie. 

Scorpion

Ai nevoie doar de afecțiune și romantism. Restul nici nu mai contează. Ai vrea să eviți tot ce este superficial din partea celorlalți. 

Săgetător

Vei alege să stai mai mult pe-acasă. Fie cu treabă, fie că nu te încântă invitațiile și propunerile prietenilor. Ai nevoie de liniște. 

Capricorn

Poți face din ziua aceasta ce vrei tu. Indiferent de evenimentele exterioare, astrele îți recomandă să îți trăiești propria viață. 

Vărsător

Lipsa de vitalitate cu care te confrunți nu trebuie respinsă. Astrele îți recomandă să nu îți încarci deloc programul zilei. 

Pești

Îți recapeți motivația și dorința de a te ocupa de unele evenimente. Prietenii vor avea și ei un rol important în acest sens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel