EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 29 iunie 2022

Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu

Horoscop. Lună Nouă în Rac. 

Astăzi avem o Luna Nouă în semnul Racului. Conjuncția cu Lilith și careul cu Jupiter fac din acest eveniment astrologic unul foarte controversat, paradoxal și provocator. Poate aduce nevoia de un refugiu, dar în același timp ne poate ajuta să ne rupem de unele rădăcini. Și cum Marte se pregătește să iasă din Berbec, ne vom confrunta și cu o furie exagerată. 

Berbec

Este o zi bună pentru a o petrece în preajma familiei chiar dacă cele mai recente evenimente nu ți-au fost pe plac. 

Taur

Astrele te invită să fii mai atent la discuțiile purtate astăzi. Nu este cazul să le consideri superficiale, sigur există ceva profund de învățat din ele. 

Gemeni

Luna Nouă are loc în zona banilor. Deci este posibil să câștigi o anumită sumă, dar și să cheltuiești pe ceva la care nu te-ai fi gândit. 

Rac

Conjuncția Lunii cu Lilith s-ar putea să îți provoace emoții paradoxale. Deci nu este cazul să iei decizii, ci să procesezi ce simți. 

Leu

Luna Nouă te invită să abandonezi unele amintiri. Să îți propui să nu mai apelezi la ele în anumite momente cheie ale vieții tale. 

Fecioară

Este o zi bună pentru a-ți gândi viitorul apropiat. Dar fă tot posibilul să vizualizezi și ceva total noncomformist. 

Balanță

Schimbarea atitudinii față de șefi îți va aduce doar beneficii. Mai ales că Venus, guvernatorul tău, face un aspect bun cu Jupiter, Marele Benefic. 

Scorpion

Luna Nouă îți atrage atenția asupra principiilor și valorilor. Unele dintre ele s-ar putea să fie prea învechite și să nu te mai ajute. 

Săgetător

Viața personală nu trebuie pusă pe tavă, ci protejată. Atat a ta, cât și a celor apropiați. Aceasta este lecția dată de Luna Nouă. 

Capricorn

Cei singuri pot cunoaște o persoane interesantă. Ceilalți pot participa alături de partener la unele activități incitante. 

Vărsător

Rutina zilnică trebuie îmbunătățită astfel încât viața personală să primeze. Adică să muncești într-un mod mult mai eficient. 

Pești

Copiii îți vor face ziua mai frumoasă. Poți avea unele idei destul de îndrăznețe despre cum să investești o sumă de bani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel