EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 2 februarie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Mâine avem un sextil între Marte și Jupiter. 

Luna se rupe de conjuncția cu Saturn. Iar Marte se apropie de un sextil cu Jupiter. Trecând peste aceste aspecte, vreau să vă reamintesc faptul că ne aflăm în ultimele zile ale retrogradării lui Mercur. Deci este posibil să purtați anumite discuții rigide sau să fiți nevoiți să respectați anumite reguli. Colaborarea cu autoritățile, atât pe plan personal cât și profesional. Va fi destul de îngreunată.

Berbec

Vei fi nevoit să ieși des din zona de confort. Răbdarea îți va fi testată și te vei strădui să fii cât mai calm sau răbdător.

Taur

Dacă te vei lua după ce zic toți din jurul tău, nu vei ajunge la nicio concluzie. Astrele îți recomandă să îți asumi o alegere.

Gemeni

Vrei să fii mai optimist și încrezător, dar parcă e ceva ce nu te lasă. Este posibil să fii bântuit de unele frici sau amintiri mult prea vechi.

Rac

Vei avea parte de un du-te vino continuu în zona parteneriatelor. Vor lipsi claritatea și spiritul decizional. Iar tu chiar nu vrei să faci vreo greșeală.

Leu

S-ar putea să apară unele neînțelegeri la locul de muncă. Mercur este încă retrograd și îi place să încurce lucrurile. Mai ales comunicarea.

Fecioară

Schimbările de la serviciu sunt sâcâitoare. Mai ales că tu vrei să fii lăsat să îți faci treaba așa cum știi. Pragmatismul te va ajuta.

Balanță

Ești nevoit să împaci și capra și varza. Și astăzi chiar vrei să se țină mai mult cont de ceea ce tu îți dorești, atât acasă, cât și la serviciu.

Scorpion

În prima parte a zilei, vei fi mai dezorientat. Dar după prânz, mintea îți va deveni cel mai bun aliat. Trebuie să ai curaj în ideile tale.

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu alergi după mai multi iepuri în același timp. De asemenea, încearcă să nu scapi de sub control situația financiară.

Capricorn

Beneficiezi de multe aspecte favorabile. Oamenii te vor aprecia pentru pragmatism. Vei avea un cuvânt de spus în situațiile mai conflictuale.

Vărsător

Vei fi precum un burete. Preiei ușor stările celor din jur. Iar acest fapt va crea multă nesiguranță. Ai nevoie din când în când de câte un moment de respiro.

Pești

Interacțiunile tale cu apropiații vor fi destul de intense. Asta și pentru că atât tu, cât și ei, veți depăși deseori unele limite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel