EXCLUSIV  Horoscop, marți, 26 octombrie 2021

Horoscop, marți, 26 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 26 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Ne apropiem de un careu între Venus și Neptun

Careul dintre Venus din Săgetător și Neptun în Pești ne poate face mai confuzi. Pentru unii, confuzia poate fi prielnică, dar pentru alții, acest aspect poate aduce la suprafață minciuni și înșelătorii. Mai ales pe plan personal.

Berbec

Nehotărârea va sta la baza multor evenimente ale zilei. Și oricum, dacă vei lua o decizie, vei fi nevoit să o schimbi la scurt timp după.

Taur

Negocierea este arma ta principală. În absolut orice domeniu. Trebuie să faci în așa fel încât să ai și tu un cuvânt de spus sau ceva de câștigat.

Gemeni

Modul tău de exprimare va intra în conflict cu personalitățile unor persoane de la locul de muncă. Nici tu, nici ei, nu încercați să vedeți din perspectiva celuilalt.

Rac

Luna va tranzita semnul tău astăzi. Deci nevoia de siguranță va fi cea mai importantă. Vei încerca să te protejezi de orice factor perturbator.

Leu

Marte încă tranzitează casa comunicării, unde se află și Mercur, deci vei avea în continuare un discurs destul de curajos oriunde te-ai duce.

Fecioară

Discuțiile despre viitor și bani te țin în priză. Vei fi preocupat permanent de cum să îți faci viața mai ușoară, mai simplă. Modestia este bună, dar într-un mod echilibrat.

Balanță

Profită de zilele acestea! Curajul de care poți da dovadă va mai apărea în viața ta peste mult timp. Ai nevoie de ultimatum în unele proiecte.

Scorpion

Parcă nu mai ai răbdare deloc!. Simți că trebuie să se întâmple ceva, să te ocupi de un proiect, dar ceva te face să te grăbești.

Săgetător

Sprijinul venit din partea celorlalți este bun atunci când nu îți anulează propriile reușite și acțiuni. Deci echilibrul este cheia succesului în tot.

Capricorn

Ești destul de radical atunci când iei decizii la locul de muncă. Tu nu dai înapoi, însă ai vrea ca restul să facă acest lucru. Te poți baza pe prieteni.

Vărsător

Orice vei face va deveni vizibil. De aceea, recomandarea astrelor ar fi să oferi puțină atenție din timp comportamentului tău în unele situații.

Pești

Ai nevoie de provocări. Altfel te vei plictisi rapid și vei abandona orice proiect. Vrei și discuții, și fapte, dar și obiective puternice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel