EXCLUSIV  Horoscop, marți, 19 octombrie 2021

Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay

Horoscop. Astăzi avem un trigon între Marte și Jupiter.

Trigonul între Marte în Balanță și Jupiter în Vărsător este un aspect ce conferă încredere în tine și ceilalți, curaj, energie. De aceea, astrele recomandă activități fizice alături de persoane apropiate. Mâine vom avea o Lună Plină în semnul Berbecului.

Berbec

Îi vei motiva pe ceilalți indiferent de ce se va petrece în viața ta. Și asta pentru că și tu ai un moral puternic. Partenerul va avea nevoie de tine.

Taur

Imaginea ta în carieră va depinde și de modul în care interacționezi cu colegii. Sau de cum aceștia colaborează cu tine. Fii mai încrezător în ceilalți!

Gemeni

Astrele îți recomandă să te mai preocupi și de altceva, nu doar de muncă sau treburi gospodărești. Ai nevoie să te simți precum un copil.

Rac

Acivitățile în preajma familiei îți va da multă energie. Chiar și discuțiile, online sau offline, cu cei mai dragi oameni te va schimba în mod pozitiv.

Leu

Discuțiile și călătoriile îți vor face ziua mai frumoasă. Poți vizita pe cineva sau poți fi tu chiar gazdă. Cu siguranță, te vei descurca de minune.

Fecioară

Vei dori să fii generos. Mai ales față de persoanele care chiar au nevoie de ajutor. Îi poți convinge și pe cei din jur să procedeze la fel.

Balanță

Orice inițiativă ai avea, Jupiter te va ajuta să îi dai viață. Mai ales dacă pornești la drum cu dorința de a acționa cât mai corect cu putință.

Scorpion

Astăzi poți avea încredere în familie. Te va ajuta acolo unde nu o poți face tu. Este posibil să îți rămână timp disponibil pentru chestiunile personale.

Săgetător

Un strop de încredere în plus va face diferența între o zi obișnuită și una mai bună. Îți vei ajuta astfel prietenii tăi care au nevoie de încurajare.

Capricorn

Astrele îți recomandă să îți cumperi ceva care să te facă să te simți bine. Sau să te ocupi de o activitate astfel încât să îți dai seama de valoarea personală.

Vărsător

Ia-ți câteva minute pentru a te gândi la obiectivele tale. Sau să îți faci unele dacă nu ai. Și ai să vezi că apar rmijloacele să te ocupi de ele.

Pești

Poate fi o zi în care să fii onest față de tine. Să accepți ce nu funcționează cu adevărat și să cauți metodele prin care să pui totul pe roate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel