EXCLUSIV  Horoscop, luni, 25 aprilie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Mercur sextil Neptun. 

Săptămâna începe cu un sextil între Mercur și Neptun. După câteva zile, în care Mercur a fost destul de afectat, iată că vine, în sfârșit, o zi bună și pentru planeta comunicării. Vom fi mai atenți la cuvintele noastre, vom încerca să nu spunem răutăți gratuite și vom reuși să folosim empatia. Luna își va începe și ea tranzitul prin semnul Peștilor. Ne apropiem de conjuncția Venus-Neptun. 

Berbec

Vei avea nevoie de câteva clipe de liniște. Bineînțeles, cei dragi vor înțelege greu schimbarea ta de la o zi la alta. Dar nu sunt de judecat. 

Taur

Uiți cu ușurință de problemele tale și te arunci în cele ale apropiaților. O vei face din nevoia de a-i ajuta, dar de fapt vei fugi de ale tale. 

Gemeni

Astăzi vrei să vezi doar intențiile bune ale celorlalți. Chiar dacă primești unele semnale nepotrivite, tu vrei să îți păstrezi atitudinea. 

Rac

În prima parte a zilei vei fi destul de interiorizat. După prânz, vei dori să fii mai prezent în viețile celor dragi. O plimbare ți-ar prii cu siguranță. 

Leu

Astrele îți recomandă să nu îți încarci programul zilei. Cu greu te vei ține de chestiunile practice. Sufletul tău are nevoie de atenție. 

Fecioară

Discuțiile cu partenerul vor fi revelatorii. Chiar dacă sunteți împreună de mult timp, discuțiile de astăzi vă ajută să vă cunoașteți mai bine. 

Balanță

Încă din prima zi a săptămânii vei simți nevoia de a fi modest, umil, la locul tău. Atât acasă, cât și la locul de muncă. 

Scorpion

Bucuria persoanelor iubite îți umple sufletul. Și parcă nu mai ai nevoie de nimic. Astrele chiar îți recomandă să te preocupi de atașamentele tale. 

Săgetător

Vei avea o zi și mai aglomerată ca precedenta. Familia și musafirii nu te vor lăsa deloc să respiri. Dar ție îți place!

Capricorn

Vei iniția multiple discuții. Nu toate se vor desfășura așa cum ți-ai dori. Deci pregătește-te și de contradicții, dar și de evitări.

Vărsător

Poate fi o zi bună pentru a medita la propria valoare. La ce reprezinți tu, dar nu în viața celorlalți. Adică să fii mai conștient de cine ești. 

Pești

Cu Luna, Venus, Marte, Jupiter, Neptun în semnul tău, nu poți decât să fii deschis la ce îți rezervă universul. Deci lasă controlul!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel