Horoscop, luni, 23 martie 2020

Scorpionii au o comunicare bună cu partenerii.
Scorpionii au o comunicare bună cu partenerii.

Horoscop. Vărsătorii vor dori să scape de haosul din viața lor. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, face o conjuncție cu Pluto, planeta transformărilor radicale. Vei avea impresia că ești total neputincios și că depinzi de alții. 

Taur

Filozofia ta de viață suferă adevărate schimbări în această perioadă. Și deși inițial vei crede că nu se poate, ei bine, vei dobândi alte principii. 

Gemeni

Mercur primește de la Uranus influențe bune și acest aspect te va ajuta să te adaptezi foarte repede situației actuale, spre deosebire de alții. 

Rac

Partenerul devine mai autoritar, dar nu mai pune presiune pe tine ca altădată. Îți spune ce să faci, însă nu va veghea să ii respecți voia. 

Leu

Toată lumea are griji, dar tu îți faci în plus. Te sperii de ce se întâmplă în lume și te panichezi aiurea. Trage aer în piept și găsește-ți o ocupație. 

Fecioară

Exagerezi cerându-le tuturor să se țină după rutina ta zilnică. Fiecare se organizează cum poate. Încearcă să mai arunci din lucrurile inutile din casă. 

Balanță

Chiar dacă te plictisesc sau te enervează, membrii familiei sunt importanți. Au fost lângă tine când ai avut nevoie, deci nu îi neglija intenționat. 

Scorpion

Pune pe hârtie ideile care îți vin astăzi. Cu siguranță nu apar degeaba. Poate în viitorul apropiat le vei pune în practică și vei obține câștiguri de pe urma lor. 

Săgetător

Entuziasmul tău poate provoca victime. Astrele îți recomandă să nu îți bârfești prea mult colegii sau prietenii, mai ales dacă nu ai informații verificate. 

Capricorn

Dintre toți, tu devii cel mai cumpătat zilele acestea. Ți se va reproșa că ai devenit peste noapte zgârcit. Vrei siguranță și stabilitate.

Vărsător

Dintr-o dată vei fi deranjat de lipsa organizării din viața ta. Dacă până acum nu aveai nicio problemă împotriva haosului, acum vei dori să scapi de el. 

Pești

Faptul că nu te mai poți vedea cu toți prietenii tăi te va întrista serios. Însă nu este cazul să disperi, poți comunica prin rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel