EXCLUSIV  Horoscop, joi, 21 octombrie 2021

Horoscop, marți, 16 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 16 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Ne apropiem de un careu între Marte în Balanță și Pluto în Capricorn.

De obicei, aspectul de careu este unul negativ. Mai ales unul dintre Marte și Pluto care predispune la furie interioară ce stă să mocnească. Însă poate fi și un aspect bun pentru că ne poate ajuta să spunem “Ajunge”.

Berbec

Vei avea tendința de a te enerva din orice și pe oricine. Sigur este o nemulțumire mai veche care mocnește în tine și vei căuta un pretext să să o manifești.

Taur

La serviciu, apele sunt foarte agitate. Nervi întinși, opinii diferite, replici care ascund agresivitate. Trebuie să înveți să navighezi prin toate.

Gemeni

Te vei preocupa prea mult părerea celorlalți. De aceea te vei forța să pari ceea ce nu ești. Însă frica ta chiar nu este justificată.

Rac

Evită pe cât posibil neînțelegerile cu partenerului. Astăzi vă puteți spune cuvinte mai neplăcute, greu de trecut peste ele. Și fără a avea vreo vină.

Leu

Ție, careul dintre Marte și Pluto îți poate da tendința de a da replici usturătoare fie o dorință de a lupta până vei afla adevărul gol-goluț.

Fecioară

Cheltuielile vor avea tot timpul o motivație serioasă, și de cele mai multe ori ascunsă. Și încrederea ta va fi destul de fragilă astăzi.

Balanță

Toată lumea acționează într-un mod pasiv-agresiv în jurul tău. Nici nu mai știi de partea cui să fii. În orice caz, nu este o zi bună pentru decizii mari.

Scorpion

Multe dintre bănuielile tale nu au nici măcar un sâmbure de adevăr, așa cum cel mai probabil vei susține. Deci ai grijă pe cine învinovățești.

Săgetător

Prietenii îți pot oferi momente în care te vei simți stânjenit. Nu este cazul să îi acuzi că o fac intenționat pentru că nu este cazul.

Capricorn

Te simți ca peștele în apă într-o zi ca aceasta. Careul Marte-Pluto îți va da curajul să acționezi în zone în care nu ai fi făcut-o ieri de exemplu.

Vărsător

Astrele îți recomandă să eviți orice tendință de a te contrazice. Mai ales dacă o faci fără argumente, adică doar pe fond emoțional.

Pești

Dacă vei fi mai puțin activ, ziua va merge bine. Dacă nu, vei întâlni tot felul de factori declanșatori care îți vor pune emoțiile pe tavă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel