Horoscop ianuarie 2022. Simulescu, vești minuntate pentru o ZODIE: Vorbim de multiplicarea banilor, fonduri, criptomonede, loterie, ce vreţi voi!

Horoscop ianuarie 2022. Simulescu, vești minuntate pentru o ZODIE: Vorbim de multiplicarea banilor, fonduri, criptomonede, loterie, ce vreţi voi! / Foto: Pixabay
Horoscop ianuarie 2022. Simulescu, vești minuntate pentru o ZODIE: Vorbim de multiplicarea banilor, fonduri, criptomonede, loterie, ce vreţi voi! / Foto: Pixabay

Vezi în articol previziunile pentru luna ianuarie 2022.

"Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă. Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală. Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor. Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie." a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Vești minunate pentru o zodie

 

"Vorbim de bani, vorbim de investiţii, vorbim de multiplicarea banilor. O parte bună din voi va fi interesată de achiziţii, fonduri, criptomonede, loterie, ce vreţi voi. Prima parte a lunii este despre cum și de unde faceţi bani, cum îi înmulţiţi. S-ar putea, pe ici, pe colo, să aveţi şi nişte pierderi, dar trebuie să comunicaţi. Şi unde nu vă daţi seama, vor apărea persoane care să vă zică: "Da, am făcut investiţii acolo, da am pus banii la banca respectivă, că era dobânda mai mare". Trebuie doar să spuneţi, să comunicaţi. Nu ţineţi în voi, cum sunteţi foarte închistaţi. Luna ianuarie este bună pentru a cere un salariu mai mare, pentru a renegocia, pentru a cere o primă. Vă ştiţi valoarea, ştiţi ce puteţi şi vreţi să luptaţi, să trageţi cât mai mult. Mergeţi înainte, fiţi puternici, fiţi destul de îndrăzneţi!", le spune Daniela Simulescu celor din zodia scorpion.

Previziunile pentru Leu, Fecioară, Balanță, le poți citi pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel