EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 24 octombrie 2021

Horoscop, duminică, 24 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, duminică, 24 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Luna va tranzita semnul Gemenilor.

Luna va face o serie de aspecte menite să o pună în valoare. Drept pentru care vom simți nevoia de a comunica atât online, cât și online, mai mult ca de obicei.

Berbec

Mai sunt câteva zile cu Marte în zona parteneriatelor. Poți profita de acespt fapt prin a lua decizii conștiente despre conexiunile cu unii oameni.

Taur

Te vei agita degeaba o bună perioadă de timp. Pentru că nu vei ști de ce anume să te apuci. Cel mai bine ar fi să te consulți cu o persoană apropiată.

Gemeni

Aspectele de astăzi îți sunt benefice. Dacă mai depui și puțin efort pentru orice ai vrea să faci, să știi că vei avea o zi mult mai bună.

Rac

Astrele îți recomandă să nu te uiți la toate știrile. Vei fi ușor influențabil și s-ar putea să nu te simți bine după ce vei vedea anumite imagini.

Leu

Discuțiile cu partenerul vor fi destul de profunde. Dar vă vor ajuta să vă cunoașteți mai bine și să vă dați seama de unele limite personale.

Fecioară

Ceri să fii ascultat în casă. Mai ales când este vorba de treburile gospodărești. Vrei ca apropiații să păstreze o anumită ordine impusă de tine.

Balanță

Te vei plictisi repede dacă nu vei avea un program variat. Ai nevoie de plimbări, întâlniri cu prietenii și discuții despre subiecte interesante.

Scorpion

Chiar dacă Soarele a intrat ieri în semnul tău, încă nu ai mult chef de viață. Parcă ai vrea să stai și astăzi departe de ochii unora și altora.

Săgetător

Partenerul te va ajuta să te simți mai bine. Și poate chiar și câțiva prieteni. De altfel, dacă vrei să ai o zi bună trebuie să fii cât mai comunicativ.

Capricorn

Vei auzi tot felul de noutăți despre viața pretenilor și s-ar putea să fie nevoie chiar să îi ajuți pe unii dintre ei. Dn fericire, ai resursele necesare în acest sens.

Vărsător

S-ar putea să te gândești mai mult decât este cazul la unele problemele de la serviciu. Pe când tu chiar ai nevoie să fii cât mai vesel și relaxat.

Pești

Poate fi o zi cu prea multe momente de nehotărâre. De la micul dejun până la cumpărături, cu greu vei putea lua o decizie care să îți convină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel