EXCLUSIV  Horoscop 9 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zi minunată pentru o zodie. "Ești totul o emoție, o sensibilitate, o bucurie"

Horoscop 9 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară / Foto: Pixabay
Horoscop 9 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară / Foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Luna Nouă se petrece în casa a 4-a și pentru că ai și foarte multe planete în casa a 5-a, care ar fi recomandarea mea pentru zilele următoare? Grija față de familie, față de părinți de bunici. Vei avea discuții aici, vei dori să discuți cu ei, să-i vizitezi, să vezi ce au mai făcut, să afli pe unde au mai fost, ce și cum. Deci ce ține de partea asta de familie pentru tine este foarte important. Pe de altă parte, poate îți dorești o casă, poate vrei să schimbi ceva, poate vrei să o decorezi, vezi ce faci pe acolo.

TAUR

Luna Nouă se petrece în casa a 3-a. Asta presupune comunicare cu tot ce înseamnă verișori, rude, apropiați, dar nu neapărat. Câteodată Luna Nouă te poate ajuta foarte mult pe tine să fii mai împăciuitor să îi ajuți pe unii oameni cu ale tale cuvinte, cu ale tale replici, să ierți, să te împaci și să accepți. Chiar poți fi sensibil, din când în când e bine să fim și așa. 

GEMENI

Luna Nouă se petrece în casa a 2-a. Poate îți cumperi ceva nou. Zilele acestea ia cumpără-ți ceva nou, da să-ți placă, ceva să te facă să te simți bine pentru că Racul ăsta are legătură cu: Uite domnule, mi-am cumpărat chestia asta și mă simt bine, nu doar că arat bine, că îmi folosește, dar mă face să mă simt bine. Acum de la caz la caz, poți să îți cumperi o haină, să te răsfeți la un salon ceva. E vorba de răsfăț zilele acestea.

RAC

Nimic n-o să-ți facă mai mare plăcere ca statul cu oamenii dragi zilele acestea. Ești totul o emoție, o sensibilitate, o bucurie. Ești ca și cum înăuntrul tău, în afară de căsuța în care stai, ai și aici înauntru o căsuță și tu când primești oamenii la tine zilele acestea, îi primești și aici, și îi hrănești, și au grijă de ei, îi suni, îți pasă de ei. faci tot ce este posibil ca oamenii din jurul tău să se simtă bine. De ce? Pentru că și tu ai nevoie de asta. Adică dacă tu ești bine, dacă și oamenii din jurul tău sunt bine.

LEU

Luna Nouă ție nu îți prea priește. Ai în casa a 2-a Venus-Marte, Luna Nouă se petrece pe casa a 12-a. Ce aș putea eu să îți recomand? Dormi, mult. Dormi, stai în pat, stai în casă, ferește-te de căldură, odihnește-te. Cu Luna Nouă în casa a 12-a tu ai nevoie să stai departe de ochii lumii și dacă ieși pe undeva că trebuie să ieși, nu te băga tu acolo foarte mult pe ringul de dans, stai mai liniștit că nu ai energie.

FECIOARĂ

Ieși în oraș să te vezi cu prieteni, cu cunoștințe. S-ar putea să cunoști oameni noi. Da, mergi undeva la un eveniment sau te vezi cu cineva și cineva mai vine cu niște persoane și legăturile respective s-ar putea să fie chiar simpatice și chiar de bun augur pentru tine, dar asta presupune să ieși din casă, să vrei să faci o schimbare și să vrei să cunoști oameni noi.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel