EXCLUSIV  Horoscop 8 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Avertisment pentru o zodie: "Nu dați vrabia din mână pentru cioara de pe gard"

Horoscop 8 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Avertisment pentru o zodie: "Nu dați vrabia din mână pentru cioara de pe gard" / Foto: Pixabay
Horoscop 8 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Avertisment pentru o zodie: "Nu dați vrabia din mână pentru cioara de pe gard" / Foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Banii, Venus în careu cu Uranus s-ar putea să te facă să cheltuiești bani aiurea doar ca să te simți mai bine sau doar ca să le arăți celorlalți că: Uite, tu nu faci, tu nu dregi, dar lasă că îmi fac eu. Sunt independentă, nu am nevoie de nimeni și nimic. Financiar vezi dacă te duci azi să îți cumperi ceva să nu te arunci cine știe ce că nu e bine.

TAUR

Deși senzația va fi că oamenii dragi vor să vă facă să vă schimbați, în mod normal nu ar trebui să vă afecteze, dar dacă ceva din comportamentul vă spune că nu sunteți bun, înseamnă că e ceva pe dinăuntru. Țipă acolo și zice: Bă, oamenii ăștia poate au dreptate, poate ar trebui să mă schimb. Nu e bine cum sunt. Poate nu e ok, poate emoțiile mele, poate cum mă îmbrac, poate cum ies în lume. E ca și cum nu vă găsiți locul azi. E doar așa, o senzație, nu trebuie să și luați decizii importante astăzi. 

GEMENI

Dacă vă spuneam zilele trecute că vorba bună mult aduce, astăzi cu Venus în careu cu Uranus nici nu vreau să mî gândesc ce o să fie la gura voastră. Ce se întâmplă? Venus este la voi în casa a 3-a, se apropie de Marte și aveți așa o vorbărie, da vedeți că e bună în anumite părți. Adică dacă vorbiți mult, dacă gesticulați, dacă faceți lucrurile astea să le faceți la serviciu că e foarte bine. Venus în careu cu Uranus vă aduce intuiție, spuneți lucruri pe care alții nu le spun și le  și spuneți într-un mod din acesta ca să le rămână întipărite în minte, nu le spuneți pur și simplu. Dacă ne uităm la tot ce înseamnă relație s-ar putea să reproșați anumite lucruri partenerului.

RAC

Să nu care cumva să se atingă cineva de banii voștri sau să vă zică ceva legat de bani, sau să vă recomande cum ar trebui să cheltuiți banii, sau să auziți chestii legate de salariu, că vă sare țandăra. La voi Venus ăsta în casa a 2-a, careu cu Uranus, lângă Marte vă face să aveți senzația că cineva are ceva cu banii voștri și că cineva vrea să îi cheltuiască. Adică dacă sunteți cu niște persoane, de exemplu în concediu și vă spune să mergeți la nu știu ce muzeu ziceți așa: Aha, vrea să mă ducă la muzeul ăla pentru că vrea să cheltuiesc nite bani. Nu se gândește la banii mei. Nu stă nimeni să se gândească la banii voștri. Ei se gândesc ce ar fi să meargă acolo. De voi depinde dacă spuneți că vreți sau nu, dacă aveți bani sau nu.

LEU

Venus este în semnul vostru. Păi cine mai este ca voi astăzi? Nimeni. Un singur lucru, e bună lauda astăzi, dar vedeți unde o trimiteți, mai ales la nivel profesional. Cu cine vreți să vă lăudați, de ce vreți să vă lăudați, adică ie;it'i în față, dar nu exagerați pentru că consumați benzina degeaba. Oamenii au treabă, nu vor sta să se uite la voi. Trageți de voi, e ca și cum sentimentul că nu vă găsiți locul, vă provoacă să îl găsiți undeva. Nu îl veți găsi, e doar o chestie în interiorul vostru. În rest, Venus în semnu  vostru, foarte bun la flirtat, la cochetat, la din astea.

FECIOARĂ

Nu dați vrabia din mână pentru cioara de pe gard. Astăzi asta să nu faceți. Adică să nu renunțați la ceva pentru că nu vă convine pe moment pentru o chestie care acum pare mai bună. Astăzi evitați chestia asta, încă de când vă treziți dimineața. Încercați să fiți mai pragmatici. E puțin mai greu astăzi, dar nu imposibil.  

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel