EXCLUSIV  Horoscop 7 iunie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Pexels
Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop Balanță

Venus intrat recent în Rac. Marte acolo, care face opoziție cu Pluto, nu încercați să faceți pe șefii, să faceți pe snobii, mai ales la serviciu, pentru că orice atitudine astăzi, de superioritate, de egoism, de egocentrism, de fățărnicie o să vă strice foarte mult, o să vă dăuneze și e păcat că sunt foarte multe oportunități la locul de muncă, sunteți foarte mult cu nasul pe sus și o să vă închideți singuri niște șanse, pentru că păreți așa foarte drăguți cu Venus care a intrat în Rac, de parcă vreți să îi ajutați pe ceilalți, dar pe urmă, Marte în opoziție cu Pluto, o să zică oamenii că ați venit să îi ajutați, apoi le dați în cap. Astăzi creați-vă o imagine, fiți diplomați, dar în spate nu fiți atât de agresivi. 

Horoscop Scorpion

În primul rând să vorbim de Marte care se apropie de casa a X-a a carierei și pentru că a făcut acest careu cu Pluto astăzi, rugămintea mea cea mare este să aveți grijă la cuvinte, să nu aveți impresia că oamenii vor să vă manipuleze. Stați în niște discuții și îi vedeți pe ceilalți că folosesc propriile voatre tehnici, știți cum este, voi vă pricepeți foarte bine la a găsi butoanele celorlalți oameni și când alții fac chestia asta cu voi vă irită pentru că vă dați seama ce se întâmplă acolo. O să aveți momente în care o să vă enervați, o să comentați și s-ar putea cuvintele voastre să fie precum limba soacrei. Ferească dumnezeu de oamenii care poartă o discuție cu voi azi, îi nimiciți, îi puneți la loc imediat. 

Horoscop Săgetător

Mercur retrograd este în careu cu Neptun, mare grija cine se întoarce în viața voastră. Prieteni, foști prieteni, foști parteneri sau poate colaboratori la locul de muncă. Nu înseamnă că dacă se întorc trebuie să și faceți ceva cu persoana respectivă. Nu este cazul, e doar o chestie trecătoare, pasageră, nu dați mai multă importanță. Dacă vă găsește într-un moment fad al vieții, plictisitor, s-ar putea să vi se pară interesant. Nu vă grăbiți, nu are rost să faceți acest lucru. Grijă puțin la banii pe care vreți să îi cheltuiți, banii pe care, încă, nu îi aveți. Banii pe care voi credeți că îi veți face în câteva săptămâni și voi vă programați niște cheltuieli. 

Horoscop Capricorn

Marte este în casa a VII-a, în opoziție cu Pluto din semnul vostru și riscul de conflict este mai mare. Voi nu sunteți neapărat cei mai certăreți pe față și s-ar putea să țineți conflictul mai mocnit. Dar chiar și așa e o tensiune, e o presiune, când vă duceți la serviciu, la școală, cu copilul, cu partenerul, în primul rând cu partenerul. Dacă vor apărea momente din astea când să vă certați, certați-vă, că asta este, când puneți capul pe pernă, vă trece. 

Horoscop Vărsător

Vedeți voi la serviciu, Marte în opoziție cu Pluto, voi v-ați făcut niște planuri și mai e și Mercur retrograd, foarte nesuferit. Pe voi Mercur retrograd vă poate face să cheltuiți bani în neștire, că ați văzut o bluză, că ați văzut niște pantaloni, fără să vă dați seama. Când o să treacă Mercur din careu cu Neptun să vă țineți. Dacă voi v-ați făcut un program și aveți așteptări să faceți lucrurile în orele respective, o să vedeți că vi se dă peste cap programul, vi se scrie să faceți ceva, apoi sunteți anunțați că nu mai trebuie să faceți lucrul respectiv. Cu Marte intrat în casa a VI-a aveți capacitatea să ziceți că iertați și că treceți peste. Marte acolo mai agită spiritele, poate e cazul și voi să renunțați la o atitudine care vă face mai mult rău decât bine, mai ales la locul de muncă. 

Horoscop Pești

Venus în continuare este într-un trigon cu Jupiter, adică Venus în semnul vostru, Jupiter în casa a V-a, pentru cei care au activități romantice astăzi, în continuare este o zi minunată. Pentru restul celor care privesc, Mercur retrograd în casa a VI-a, în careu cu Neptun, se strică lucrurile acasă, trebuie să mai cumpărați ceva, familia nu înțelege ce-i spuneți, locul unde stați nu e așa cum v-ați fi așteptat. Dacă vreți să călătoriți și doriți să închiriați ceva, vedeți la început niște poze minunate, n-o să vă placă și o să considerați că părea altfel în poze. Aveți puțină grijă, din acest punct de vedere, mai ales astăzi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel