EXCLUSIV  Horoscop 7 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va mânca mult și va cheltui în exces pentru că nu se simte iubită

Horoscop 7 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va mânca mult și va cheltui în exces pentru că nu se simte iubită / Foto: Pixabay
Horoscop 7 iulie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va mânca mult și va cheltui în exces pentru că nu se simte iubită / Foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Venus fiind în casa a 5-a, lângă Marte acolo, s-ar putea să fii ca un copil răzgâiat astăzi, să răbufnești pur și simplu că lumea nu face ceea ce vrei tu sau cum vrei tu, nici acasă, nici la serviciu și trebuie să tragi de ei să-ți demonstreze. Astăzi cred că mai bine tragi de tine și nu de alții pentru că Venus în casa a 5-a, în primul rând cei care au copii, mare grijă acolo pentru că dacă vor observa un comportament mai ciudat al copiilor înseamnă că e ceva de rezolvat pe acolo. Și în rest, și cei care au copii, și cei care nu au, să nu ceară dovezi de iubire, să nu ceară validare, să nu se chinuie. Că dacă cineva vă spune că ajunge acolo și nu a ajuns, nu o luați personal. Omul nu a putut, nu s-a gândit el:" Stai să nu o respect pe ființa asta sau să o supăr". Nu. Se întâmplă și lucruri din acestea.

TAUR

Venus este guvernatorul vostru și astăzi orice plecare, orice ieșire din zona de confort, din pătuț, din fotoliu, din scăunel, de oriunde, vă enervează. Sunteți așa ca și cum toată lumea vrea ceva de la voi. Voi vreți să stați acasă, să vă vedeți de viață. E o zi foarte neplăcută și s-ar putea să stați prin casă să vă gândiți: "Ce perdea aș putea să îmi mai iau eu? Ce aș mai putea face prin grădină?". Adică veți căuta metode prin care să vă simțiți bine și e un lucru bun ăsta.

GEMENI

Vorba dulce mult aduce, dar astăzi ferească sfântul să vă spună cineva ceva că vă sare țandăra repede pentru că Venus este în casa a 3-a. Dacă cineva încearcă să vă spună că nu aveți dreptate, să vă țineți. Mai aveți în continuare Mercur în semnul vostru și astăzi sunteți ca o morișcă. Scoateți vorbește ca niște gloanțe. Faceți voi asta, dar s-ar putea să întâlniți și persoane care fac asta și să vă enerveze rău de tot. 

RAC

Acum știți cum este, Venus este in casa a 2-a și nu ne simțim iubiți, apreciați sau băgați în seamă. Voi sunteți plini de afecțiune și vreți să primiți la fel de multă afecțiune, iar dacă nu o veți primi veți încerca să o compensați prin ceva. Prin mâncare, că Venus în casa a 2-a are legătură cu ce băgăm în noi, bineînțeles, cu bijuterii, cu podoabe, cu o minge de fotbal, cu un calculator de jocuri, găsiți voi ceva pe care să cheltuiți banii. Vedeți că astăzi cu cât cheltuiți mai mult pe ceva înseamnă că nu vă simțiți iubiți și apreciați și poate că ar fi cazul să nu vă grăbiți.

LEU

Venus este în semnul vostru, cu cât vă veți chinui astăzi să impresionați prin vorbe, comportament, îmbrăcăminte, n-o să vă iasă.  Deci, dacă vă gândiți să vă îmbrăcați într-un fel anume sau să faceți lucrurile într-un fel anume pentru a obține ceva, nu astăzi Venus în casa 1 vă aduce oricum un pic de atractivitate, adică vă face destul de magnetici, doar că oamenii nu vor mai pica, nu vor mai rămâne influențați în fața voastră când vă veți manifesta voi farmecele și puterea aceea de atracție extraordinară. Deci nu depășiți astăzi o limită pentru că consumați timp, bani, resurse și energie. Nu trageți de nimic astăzi.

FECIOARĂ

La voi Venus este în casa a 12-a. Asta poate veni cu niște pierderi de bani, de timp, de tot felul de situații, dar poate să vină și cu necesitatea acceptării faptului că nu le puteți face pe toate, că nu puteți să îi țineți pe toți în jurul vostru și că la un moment dat nu îi puteți controla. Vorbim de nevoia de accepta sau de necesitatea de a înțelege că la un moment dat ați putea pierde lucruri și oameni în viață și că nu este neapărat vina voastră, ci că viața are o matematică de vă scoate acei oameni sau acele situații. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel