EXCLUSIV  HOROSCOP 31 ianuarie 2022. Careu Soare - Uranus și trigon Venus - Uranus, astăzi. Influență pentru ZODII

HOROSCOP 31 ianuarie 2022/ foto pixabay Maklay62
HOROSCOP 31 ianuarie 2022/ foto pixabay Maklay62

HOROSCOP 31 ianuarie 2022.  Astrologul Daniela Simulescu vă aduce horoscopul zilei. 

HOROSCOP 31 ianuarie 2022.  Daniela Simulescu, astrolog DCNews și Astrosens, vă aduce horoscopul zilei, la DCNews și DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

Rezumatul astrologic al săptămânii

Pe 31 ianuarie, avem un careu Soare-Uranus și un trigon Venus-Uranus. Primul aspect, din categoria celor tensionate, va crea multe situații neașteptate și neobișnuite, și bineînțeles multă certitudine în viețile noastre. Iar trigonul ne poate ajuta să aducem ceva nou în rutina zilnică, astfel încât să ne bucurăm și de viață.

Pe 1 februarie, avem Luna Nouă în Vărsător. În conjuncție cu Saturn și în careu cu Uranus. Este o zi în care ne putem pune intenții legate de viitorul nostru. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială. De asemenea, putem învăța cum să înlocuim un obicei toxic cu unul sănătos.

Pe 3 februarie, avem un sextil între Marte din Capricorn și Jupiter în Pești. Devenim mai flexibili, încrezători și dornici să facem lucrurile așa cum trebuie.

Pe 4 februarie, Mercur își oprește retrogradarea în semnul Capricornului, undeva va mai sta până pe 14 februarie. Efectele retrogradării se vor finaliza pe 10 martie.

Pe 4 si 5 februarie, avem o conjuncție perfectă între Soare și Saturn. Aceste zile pot fi foarte obositoare, sau unele care să ne împingă de la spate.

Vezi mai mult pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel