EXCLUSIV  Horoscop 30 august. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Îmbogățiți-vă cunoștințele, este momentul perfect!

Pexels - Horoscop 31 august
Pexels - Horoscop 31 august

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Ia nu mai insistați voi atât de mult pe trecut. Acum e treaba voastră, Marte e în casa a XII-a și pentru cei care au avut probleme relaționale cu anumite persoane și oamenii ăștia se întorc sau voi vă tot întoarceți, pierdeți timp. Marte în casa a XII-a e în opoziție cu Neptun și se mai întâmplă ceva. La serviciu, nu le luați pe toate, mai lăsați din ele, că nu se întâmplă nimic. 

Horoscop SCORPION

Nu vă bazați 100% pe prieteni, pe cunoștințe, pe anturaj, pe rude, nu vă bazați. Lăsați-i să facă ce vor să facă, lăsați-i să facă promisiuni, lăsați-i să se apuce de chestii, dar undeva să aveți o rezervă. Și nu vă spun asta pentru a susține teoria conform căreia nu trebuie să ai încredere în nimeni și că toți te trădează sau abandonează, NU! Spun asta pentru că zilele acestea oameni nu o fac intenționat, dar apar în viața lor tot felul de evenimente care îi macină, îi pun pe gânduri. Pentru binele vostru, în tot ce faceți profesional, personal, din toate punctele de vedere, nu vă bazați 100%, să aveți tot timpul o rezervă. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Știți cum este? Nici voi nu știți ce vreți. Stau și mă gândesc că vine toamna și toamna lucrurile la serviciu se schimbă, indiferent că sunteți plecați sau nu în concediu. Acțiunile voastre de acolo nu se întrevăd. Voi una vreți să se simtă, iar ceilalți nu văd așa. De aceea e foarte important, mai ales că Mercur e în casa a XI-a să întrebați dacă ați făcut bine sau nu. Validați-vă. 

Horoscop CAPRICORN

Astea sunt zile în care voi ar trebui să vă gândiți pe ce vă bazați, pe ce cunoștințe aveți. Pe ce școală, pe ce diplome, pe ce pasiuni aveți. Marte acolo în opoziție cu Neptun vă face să vă gândiți că poate nu cunoașteți suficient. Înseamnă că e ceva în voi care ar vrea să facă și poate ați vrea să citiți, să vă uitați la un film, la un documentar, să învățați lucruri noi. Grijă la orice călătorie veți face. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Și pentru voi e o perioadă bună de studiu, dar aș vrea mai degrabă ca voi să spuneți ce știți că poate la un moment dat ați învățat de exemplu marketing și nu ați folosit. Dacă apare o discuție astăzi, băgați-vă în seamă și spuneți ce știți. Lăudați-vă cu alte cuvinte astăzi, cât puteți de mult. 

Horoscop PEȘTI

Pentru că avem planete în casa a VIII-a, pentru că avem planete în casa a XII-a, pentru că Marte face opoziție cu Neptun în casa I: sănătatea! Dați-vă seama dimineața dacă vă treziți bine, dacă vă treziți repede, dacă puteți funcționa fără să vă beți cafeaua, cum vă dați jos din pat. Dacă apar problemuțe sau vă dați seama că nu vă descurcați, poate că ar fi cazul să faceți niște schimbări, să vă dați seama ce se întâmplă acolo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel