EXCLUSIV  Horoscop 3 august. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Lăsați oamenii toxici să se vindece singuri!

Pexels / Horoscop 3 august
Pexels / Horoscop 3 august

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Faceți orice numai să nu vă implicați în viața celor care sunt vai de mama lor. Dacă aveți oameni care suferă, care sunt toxici, nu vă duceți peste ei să îi salvați, lăsați-i să se vindece singur, că le aveți și voi pe ale voastre. Dacă veți face pe sora de război astăzi, nu veți face nimic bun. 

Horoscop SCORPION

E un moment bun să mai cereți ajutorul, mai ales dacă sunt chestiuni legate de casă, sau sunt alte chestiuni și nu aveți timp să faceți unele lucruri, vreți să mai faceți chestii prin casă, aveți un proiect. Cereți sprijinul! Cu Venus și Marte în casa a II-a este și păcat să nu cereți sprijinul. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Dacă nu sunteți în vacanță, e o perioadă bună profesional. Bună, dar cu mult efort, că avem Venus și Marte în casa a X-a și sunt în Fecioară. Nu vine cu o idee, prin care să salvați o companie și să aduceți un profit. Nu! E cu muncă, cu dat telefoane, cu vorbit, cu mers la ședințe. 

Horoscop CAPRICORN

Sfatul meu este să aveți grijă la serviciu cine, ce și cum vorbește. Mai greu cu bârfele, sunteți recunoscuți că sunteți tăcuți, dar aveți și voi zile în care vreți să vă relaxați. Să nu credeți ce vi se spune!

Horoscop VĂRSĂTOR

Preocupările legate de bani, de banii voștri și ai altora apar pentru că undeva este o nemulțumire față de ceea ce aveți și față de ceea ce ați reușit cu banii voștri sau poate ați fi vrut să îi gestionați altfel. Dar nu vă uitați la ceilalți și găsiți-vă voi resursele interioare pentru a vă gestiona banii. 

Horoscop PEȘTI

Dacă ar fi să ne uităm așa, cu Venus și Marte în casa a VII-a și cu planetele în casa a VI-a, aveți nevoie să stabiliți parteneriate, dar să stabiliți parteneriate în care să aveți niște limite cât mai clare. Dacă știți că veți intra într-o colaborare cu cineva, să nu vă fie frică să îi spuneți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel