EXCLUSIV  HOROSCOP 27 septembrie Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Mercur RETROGRAD, perioadă MINUNATĂ pentru o ZODIE

foto pixabay/ HOROSCOP 27 septembrie. Mercur RETROGRAD
foto pixabay/ HOROSCOP 27 septembrie. Mercur RETROGRAD

De astăzi, 27 septembrie 2021, Mercur retrogradează, iar acest aspect va dura până-n 18 octombrie 2021. 

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a oferit horoscopul zilei, 27 septembrie 2021, pentru fiecare zodie: 

HOROSCOP 27 septembrie 2021 BERBEC

Avem deja în casa a șaptea Marte, Soare, iar și Mercur începe retrogradarea acolo, zona relațională e dinamitată, foarte activă, reapar oameni, discuți cu ei, n-o să ai momente de liniște, în care să poți să te retragi, tot timpul relaționezi, cu colegi (și nu numai) cu care altădată nu relaționai atât de mult, dar se întâmplă ceva. Ești într-un ping-pong permanent. 

HOROSCOP 27 septembrie 2021 TAUR

În zona profesională, vă atrag atenția: ce vorbiți cu colegii, ce le spuneți colegilor, cum vă ocupați de sarcinile profesionale. Nu lăsați pe mâine ce puteți face astăzi. Dacă lăsați pe mâine, Mercur retrograd vă va aglomera și nu o să mai știți cum să prioritizați, ceea ce o să vă supere și o să vă frustreze. 

HOROSCOP 27 septembrie 2021 GEMENI

Mercur e guvernatorul vostru, vă dați seama că vă influențează în mare parte. Mercur retrogradează în casa a cincea, iar grija cea mare trebuie avută în relația cu copiii. Sunt multe discuții, dar trebuie să fie și cu copiii, nu doar despre copii cu alte persoane. Pentru cei care n-au copii, Mercur retrograd  activează banii pe care-i aveți de la familie, dar și partea amoroasă: s-ar putea ca ceea ce le spuneți partenerilor să nu se înțeleagă așa cum vă doriți, grijă acolo! 

HOROSCOP 27 septembrie 2021 RAC

Mercur își începe retrogradarea în casa a patra. E momentul să vă gândiți ce s-a discutat în familie și ce nu s-a rezolvat. Mercur are darul de a rezolva în sfârșit! Profitați de venirea lui Mercur retrograd aici. 

HOROSCOP 27 septembrie 2021 LEU 

O perioadă minunată până pe 18 octombrie pentru a învăța, pentru a comunica, a vorbi, pentru acumulare de noi cunoștințe. Pentru cei care au de rezolvat chestiuni birocratice, administrative, o să înceapă o perioadă care o să vă testeze serios răbdarea. Pregătiți-vă! 

HOROSCOP 27 septembrie 2021 FECIOARĂ 

Vorbim despre bani! Mercur e și guvernatorul vostru, retrogradează în casa a doua. Niște bani se tot duc. Mercur retrograd aduce aminte că ați uitat să faceți o plată, o cheltuială sau ați amânat-o. O să discutați, o să negociați, dar nu vă iese 100%. Găsiți cea mai bună ofertă calitate-preț. 

HOROSCOP 27 septembrie 2021, Mercur RETROGRAD. Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel