EXCLUSIV  Horoscop 27 septembrie - 3 octombrie. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile

Facebook Daniela Simulescu
Facebook Daniela Simulescu

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, prezintă horoscopul pentru toate zodiile în săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie. 

Află duminică, 26 septembrie, de la ora 12:00, ce îți pregătesc astrele pentru toată săptămâna. 

Emisiunea despre horoscopul săptămânal va fi difuzată pe DCNews.ro, pe AstroSens.ro,  DCNewsTV.ro,  precum și paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV.

Horoscopul Weekend-ului 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a adus horoscopul pentru weekend-ul 25-26 septembrie 2021. În 26 septembrie, va fi un trigon între Marte și Saturn, Marte în Balanță, Saturn în Vărsător. ”Acest trigon e ca un muncitor care are drag de ceea ce construiește, îi place ceea ce face” a spus astrologul. Totuși, să nu uităm că e weekend-ul care precede retrogradarea lui Mercur. ”Weekend-ul acesta Mercur este staționar și s-ar putea să ne dea multe planuri peste cap. Se zăpăcesc planuri în acest weekend. Totodată, ne vedem cu oameni cu care nu ne-am mai văzut de mult timp. Depindem și de ceilalți, iar instabilitatea irită. Exact când suntem în buza lui Mercur retrograd, exact atunci se întâmplă tot felul de ciudățenii. În plus, există riscul să se mai strice ceva prin jurul nostru, dar și să fie un weekend de mail-uri, mesaje, bârfe. Cu cât o să vă chinuiți să vorbiți mai frumos, cu atât o să fie mai grea viața voastră” a spus astrologul despre weekend-ul ce urmează. 

VEZI HOROSCOP weekend 25 - 26 septembrie, cu Mercur staționar și trigon Marte-Saturn. Totul se dă peste cap! SINGURA ZODIE avantajată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel