EXCLUSIV  Horoscop 26 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care primește o lovitură din partea persoanei de la care se aștepta cel mai puțin

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Sunt ultimele zile de Marte în Balanță, Marte care se va muta în semnul Scorpionului din 31 octombrie. Veștile nu sunt însă bune. Iată ce a atenționat astrologul Daniela Simulescu: 

”Marte va tranzita semnul Scorpionului în perioada 31 octombrie - 13 decembrie. După ce a stat în Balanță și i-a obligat pe toți să negocieze, nu neapărat ca la carte, iată că planeta acțiunii se va muta în semnul extremist și strategic al Scorpionului. Știți cum își va găsi Marte puterea și motivația pentru a lupta? Care îi vor fi armele? Durerea. Suferința. Moartea. Criza. Trădarea. Pierderea. Doar trecând prin ele, Marte va reuși să câștige. Altfel nu. Oricât de cinic ar suna (Marte în Scorpion loves it!), vă invit să folosiți tot ce se va întâmpla în perioada următoare nu doar pentru a supraviețui, ci pentru a ieși învingător, mai puternici față de varianta voastră de acum câteva luni. Că... cale de întoarcere nu mai există, nici la nivel individual, și mai ales la cel colectiv!”. 

BERBEC

Această zi te afectează la nivel personal. Tu vrei să fii optimist, să iei decizii, să ai încredere în obiectivele tale, însă ar fi bine să nu te grăbeşti. Nu este cazul şi nici financiar nu trebuie să grăbeşti, astăzi şi mâine.

TAUR

Te vei simţi bruiat, vei primi semnale din stânga şi din dreapta. Ai încredere în partener, poate are mult mai multă claritate. Nu te baza pe intuiţia ta astăzi.

GEMENI

Toată energia, toată gândirea voastră şi modul de a comunica vă ajută şi pe voi, dar şi pe cei din jur, mai ales dacă va trebui să deveniţi mediator, să îi împăcaţi. Este o zi bună!

RAC

S-ar putea să fie mici neînţelegeri cu membrii familiei. S-ar putea să fiţi sensibili, irascibili mai ales când e vorba de veşti, telefoane, mesaje sau replica unei persoane la care nu v-aţi fi aşteptat.

LEU

Mai mult somn, mai multă odihnă. Nu vă implicaţi în mai multe proiecte decât este cazul. Staţi departe, astăzi. Prioritizarea este foarte importantă!

FECIOARĂ 

Puteţi cheltui banii mult mai bine şi puteţi să vă dați seama care vă sunt adevăratele calităţi pe care să le folosiţi astăzi. Orice faceţi vă prieşte. La serviciu, nu vă luaţi muncă în plus pentru că nu este cazul.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel