EXCLUSIV  Horoscop 23 noiembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va avea discuții intense cu familia. Dureri ascunse ies la suprafață

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

"Vom avea două aspecte cu Nodul Sud, unul cu Soarele, altul cu Mercur. Aspectele la Nodul Sud sunt tipare pe care le-am preluat și le ducem în spate, în mod inconștient. Nu le-am construit sau dobândit noi neapărat, dar ar fi cazul să fim atenți să ne dăm seama cum reacționăm, dacă suntem pregătiți să ne detașăm și să nu mai luăm totul personal. Vestea bună este că ne schimbăm un pic atitudinea față de viață. Dacă până acum am fost gata-gata să explodăm, din cauza Scorpionului, ne ducem puțin către Săgetător. Luni, 22 noiembrie, Soarele intră în Săgetător și vom vedea că trecem de la energia de Scorpion, unde sunt și Marte și Mercur, la o energie mai optimistă, a Săgetătorului.” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, în emisiunea despre horoscopul săptămânal. 

Sextilul (unghi de 60 de grade între două planete) între Venus în Capricorn și Marte în Scorpion își face puternic simțită prezența, de luni până în 1 decembrie. E un aspect armonios, care vine cu iubire, valoare, acțiune, ajută la stabilitatea în relații, la munca pentru îmbunătățirea relațiilor.

BERBEC

Poate îţi dai seama de limitele pe care le ai şi îţi dai seama că este cazul să mai înveţi ceva, să mai studiezi ceva. Este nevoie să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele.

TAUR

Vei avea încredere în tine şi în ceilalţi. Dacă nu ai făcut ceva tot anul acesta, acum ai încredere şi putere să faci.

GEMENI

Acum, s-ar putea să îţi dai seama că eşti în aceeaşi relaţie, deşi ai schimbat partenerul sau să îţi dai seama că, undeva, în cadrul relaţiei pe care tu o ai, unul se implică mai mult şi unul se implică mai puţin sau să conștientizezi că partenerul are un ego mai mare. Dar nu este vina lui, ţie îţi place genul acesta de parteneri. Nu le oferiţi oamenilor, pe plan profesional, mai multă putere decât este cazul, nu îi puneţi pe un piedestal.

RAC

Poate vă daţi seama că undeva mai greşiţi şi voi la locul de muncă, că poate munciţi mai mult sau munciţi mai puţin sau vă luaţi după alte persoane, încercaţi să le faceţi pe plac tuturor. Nu supăraţi pe nimeni, dar vă supăraţi pe voi. Este o perioadă de epuizare la nivel profesional.

LEU

Mulţi dintre voi s-ar putea să resimţiţi o nevoie de atenţie destul de mare din partea partenerului sau poate vorbiţi cu cineva, vă place de cineva. Este o zi foarte creativă.

FECIOARĂ 

Anumite discuţii, anumite evenimente cu membrii familiei s-ar putea să vă răscolească, să vă facă să vă simţiţi nedreptăţiţi. Poate veţi reuşi să schimbaţi ceva şi să vă daţi seama că, dacă veţi rămâne în acelaşi punct, nu se va schimba nimic în viaţa voastră.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel