EXCLUSIV  HOROSCOP 23 - 29 august 2021. ZODIA atenționată: Varză! Aveți grijă mai ales în 25 august

HOROSCOP 23-29 august/ZODIA Fecioară/ foto pixabay ilustrativ
HOROSCOP 23-29 august/ZODIA Fecioară/ foto pixabay ilustrativ

HOROSCOP 23 - 29 august 2021.  O zodie trăiește o perioadă agitată și complicată. 

HOROSCOP 23 - 29 august 2021.  ”Happy, happy, joy, joy, cu intrarea Soarelui în semnul vostru. Doar că vă dă și mai multă apă la moară. Avem Mercur, Marte și acum și Soarele! O să fie un soi de varză... dar e o varză luminoasă. Faceți lucrurile robotizat, important e că le faceți bine. Și cu Soarele în casă întâi și lângă aceste două planete, nivelul de anxietate e destul de ridicat. Voi nu observați, însă observă ceilalți că nu aveți stare, sunteți agitat, vă mișcați prea mult, comentați, sunteți nesiguri, cereți validare de fiecare dată... cu Soarele în casa întâi, atenția trebuie să fie la voi. Opoziția dintre Mercur și Neptun din 25 august vă atenționează să aveți grijă că, fără să vă dați seama, transmiteți o informație greșită. Există acest risc să trageți o concluzie pripită. Puțină grijă în zona financiară” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară sau pentru cei cu ascendent în Fecioară. 

HOROSCOP 23 - 29 august 2021. Vezi mai mult în video: 

HOROSCOP 23 - 29 august 2021, aspectele săptămânii

”Pe 23 august, Soarele intră în semnul Fecioarei. În următoarea lună vom face trecerea de la distracția la muncă. Cel puțin până la Luna Nouă din Fecioară de pe 7 septembrie, avem timp suficient să ne dăm seama că vara trece și că toamna se numără bobocii. Soarele în Leu a fost responsabil pentru concedii, evenimente, iar Soarele în Fecioară ne va îndrepta către productivitate, atât la serviciu, cât și acasă.

Tot luni, avem un trigon între Venus și Saturn, aspect foarte bun pentru a stabiliza relația pe care ai început-o recent sau pentru a mai aplana din conflicte. Cu alte cuvinte, ai mai multă răbdare în a accepta și viața celuilalt.

Pe 25 august vom avea opoziție strașnică între Mercur și Neptun. Ziua de miercuri va fi destul de confuză. Am scris mai pe îndelete despre această opoziție AICI

Vineri, 27 august, avem un trigon între Mercur și Pluto. Cine are nevoie de putere de concentrare, o va avea cu siguranță. De asemenea, puterea de convingere prin intermediul cuvintelor va fi uimitoare. Și pentru că aspectul se petrece în semne de pământ, totul se va petrece cu încetinitorul.” arată astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel